Ahoooj holky

28.05.2009

Dlouho,jsem tady nebyla ani nevím proč,cítím se nějaká pořád nervozní,podrážděná :-/) Zítra jdu do CAru na druhej odběr krve na horm.profil budu 12 den cyklu :D A taky jdu na folikumetrii nebo jak se to píše,tak doufám,že mě tam spravijou náladu :) Tot vše jen jsem vás chtěla pozdravit :a: :a:

Ahojky Kesjinko,tak drzim palecky aby zitra byl videt hezky velky folik a za par dni //.a nebut nervozni a podrazdena,bude leto slunicko a //,urcite.to te slibuju ;)

Kesji ani nevis jak ti to zavidim,ze uz tam jdes po druhe,cesta k mimi se ti tak krati a krati,ja tam jdu az 8 cervence a to poprve,tak at ti to tam dobre dopadne a zitra dej vedet :a:

to se ti nedivim že jsi nervozni,kdo by nebyl!Ale jsi na dobre cestě za miminkem,kočko tak strašně moc ti přeji aby co nejdřiv se ti to mrně povedlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale jsi pod dohledem,což je moc fajn :qu: .Budu na tebe moc myslet,a svuj slib plnim stale,tak se ozvi :)

Ahojky Kesjinko, vubec se ti nedivim, ze jsi podrazdena, kdo by nebyl!!! Ale uz jsem cetla par tvych prispevku, tak vim, jak se snazite, a neboj, vsechno bude v poradku, a urco vas v caru daji do poradku a pomohou vam k vytouzenemu miminku, dulezite je hodne verit!!!!! Moc na Tebe myslim, a drzim palecky1!!! Mej se krasne!!!!

ani se ti nedivim,ze jsi podrazdena.Byly bychom na tom vsechny stejne,kdyby jsme mely tohle pred sebou.Budu ti drzet pesticky a at je to jenom dobry.A samo,podej pak hlaseni.

Držím pěstičky, aby byly folíky velké a výsledky byly v pořádku. A zítra dej vědět, jak jsi dopadla.

Ahoj Olí,ráda tě tu zase po dlouhý době vidím,kočko :a: Tak ti budu držet pěstíky at tam máš krásný velký folíky a inseminace se povede hned napoprvý :k: :qu: Věřím,že tu smůlu už brzy prolomíme,kort ted,když jsme pod dohledem doktorů z caru,ale taky cítím jakousi nervozitu..asi,že mám ještě před sebou nějakých 11dní do ms a pak ještě 9-12 na další utz...takže to čekání mě občas pěkně štve,ale pokud bude na utz alespon jeden pořádný folík tak to za to stojí ;) Těším se zítra na zprávičku od tebe..zatím se měj ahojky :a:

držím pěsti, aby vše dopadlo na výbornou ;) .
Já dneska byla na odběru krve na hormonální profil 2.den cyklu, tak jsem taky zvědavá na výsledky, který budou až za týden :(.
Snad se nám konečně zadaří a ze snažilek budeme těhulkama :qu: :a:

In reply to by KackaTP

Děkuju,za pěstíky Kačko :h: Ty vysledky ti řeknou až budeš na druhej odběr ten 12 den cyklu asi víš.Ta vydrž,doufám,že nám to oběma vyjde na jedničku :one: :one: :dance:

In reply to by kesja

aha, ale mně o druhých testech nic neříkala. Že si mám prý za týden zavolat. No, ale to budu 9tý den cyklu, tak mi možná ještě řekne, ať dorazím ještě jednou :).
Určitě nám to vyjde na jedničku s hvězdičkou, už si to zasloužíme ;)

In reply to by KackaTP

Ahojky,mě taky brali krev jen jednou 3den cyklu a ten 12den cyklu mi akorát udělali stěr a koukli na folíky a řekli nám výsledky testů.Akorát,že nám do telefonu nechtěli říct ani jak dopadl spermiogram :? To víš,že to dopadne dobře ;)

Protože po dlouhodobějším přihlášení sem nevidím odkaz "napsat nový článek", tak píšu semka. Snad vám to neva. Svatba je úspěšně za námi! Až na ty přívalový deště to bylo fajn. Asi budeme mít hromadu štěstí Bylo to veliké, totiž oběd byl ještě poměrně komorní (18 lidí - mám 4 sourozence, tak se to nasčítá), ale pak odpo a večer na grilování nás bylo přes 30. Tak asi 20-25 dospělýcha 10-12 dětí. Těm jsem koupila balónky a lampion, ze kterých byly úplně nadšené. Nějakou fotečku přidám možná už zítra. A taky si myslím, že jsem opět těhotná Sice jsme měli čekat tři měsíce, ale nějak nebyly po ruce kondomy a přítel se nějak zapoměl... Takže jestli jsem, doufám, že jsme to nějak nezkonili tím, že jsme na to hupsli hnedka, resp. po první menstruaci, a že bude vše ok. (A jestli ne, tak ať k potratu proboha nedojde ke konci třetího měsíce, ale radši hnedka.) Pila jsem ten kontryhelový a ještě jiný bylinný podpůrný čaj, snad to trochu pomohlo. Ještě teda uvidím, jestli náhodou tento týden nedostanu měsíčky, ale... zaprvé jsem dostala hroznou chuť na maso (a já ho zas tak strašně nemusim), takže jsem si ho musela hned udělat, což teda nemusí bejt až tak divný. Taky mám nějaký nalitý prsa, což může být PMS. Mám i jaksi větší hlad - i čerstvě po najedení, což taky nemusí bejt nutně těhotenství, hihi A včera večer jsem dostala děsnou chuť na kyselý okurky a snědla jsem jich půl sklenice! To už mi přišlo krapet podezřelé. Dneska se mi motá šiška, to může bejt tlak. Ale motá se mi tak nějak stejným způsobem jako při začátku minulého těhu To jsem tedy zvědavá. Každopádně jsem se od kamarádky cvičitelky dozvěděla, že pilates (ani jóga ani power jóga) v těhotenství není to nejlepší, protože je to velká zátěž na bříško. No a já na pilates chodila (a u některých cviků mě pak píchalo v podbřišku) - v tom fitku mi řekli, že v 1. trimestru klidně můžu a že se mám řídit tím, jak to cejtim. Takže všude vám řeknou něco jinýho. Rozhodně radši v případě těhu pilates a step-aerobic vyměnim za plavání a procházky. Tak a už je to docela dlouhé, snad to přelouskáte, jdu se naobědvat. Mňam, vepřové masíčko s rajčátkovou omáčkou s oregánem a divokou rýží. Sem si sama uvařila (Jo, vepřové taky normálně nejím.) Mějte se všichni fajn a ať je zase brzy léto! Any

In reply to by zdenulinka

... ale oproti tomu, ze jsme chteli malou poklidnou svatbu, tak to trochu povyrostlo, mozna ten dojem spousty lidi delala i nevelka rozloha zahrady a ze jsme se pri desti museli poschovavat pod plachut a altan :-) Ale ses proste lepsi :-)) My jsme meli restauraci jen na obed, grill party jsme pripravovali a poradali sami. Sem nalozila spoustu masa a este hodne zbylo do mrazaku.

In reply to by Any

uz jsem to nasla, jak vlozit novy prispevek - nejen komentar, takze ten muj dlouhy clanek je tu dvakrat - tady a jeste ve Svatbe, protoze mi zase ten puvodni nejde upravit - smazat :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka