Velký UTZ - 13+0

28.05.2009

Tááák a už jsme zpátky doma a samý dobrý zprávy ;)
Takže tety, maminka je sice 13+0, ale já jsem se to rozhdl trošku uspíšit, takže byť bych měl být 12+5, tak jsem už 13+3 ;) . Mám se dobře srdíčko mi buší o 106, konečně ho poznala i maminka. Ručičkama i nožičkama mrskám jak o život. A jsem celá máma, nerad se fotím a vystrkoval jsem na paní doktorku prdelku, takže si mě musela vždycky našťouchat, aby mohla vše krásně změřit. Takže už měřím 7cm. Výsledky na Downa mám taky dobrý 1:7250. Máma konečně dostala průkazku, tak jí tety držte pěsti, ať ji ten příští týden u toho apolináře vezmou. Jo a taky jsme dostali prenatalbox, tak se mrkněte, co všechno nám nabalili... A máma měla radost z váhy u sestřiček, protože na ní vážila jen 78 kilo :s: , takže asi zhubla podle ní 9 kilo, ale i tak si paní doktorka stěžovala, že přes tu izolaci na břiše se ten UTZ dělá hůř :s: a dokonce měla i ukázkovej tlak. A teď na mě tety mrkněte, takhle teď vypadám, ale dalo jim to fušku než mě vyfotili. http://www.mojetehotenstvi.cz/prdolka-13-0 , http://www.mojetehotenstvi.cz/prdolka-2-13-0 Táta pak dostal fotky a držel se jich jak klíště a tak se mu to líbilo, že zapoměl mámě hlídat mikinu, takže se pro ni pak musela vracet :s: , tak s náma snad půjde příště (25.6.) znovu, ale i paní doktorka mu řekla, že prostě musí, že bych se učitě naštval a bylo mi to líto ;) Zatím teda poctivě maskuju co jsem, takže mi říkají prďolka ;)
Jo a tady máte naši průkazku a dárečky co byly v prenatalboxu a až se narodím, tak mi pošlou ještě jeden... http://www.mojetehotenstvi.cz/dostali-jsme-darecky-prukazku
Jo a termín porodu nám posunuli na 3.12.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Misko, rada bych se te zeptala - hubnes zamerne? Pokud ano, jakou dietu / omezeni dodrzujes? Diky!

tak pěkně rostete(teda miminko),aspoń vidiš že u tebe v břišku se ma čile k světu :qu: ,prukazku jsme dostaly v 8tt,ale boxik žadnej,tak ti tak trochu zavidim,ono to musi byt strašně přijemny dostat prvni dudliček :qu: Miminko je krasně vidět,když si tak vspominam tak pan dr.nam koukal mezi nožičky,toho jsem si všimla tak mlčel dr.a ja taky tele,ale asi by mi stejně nic neřek.Tak se mějte pěkně,a tak dal :a:

Gratuluji k dobrým zpráičkám. Fotečky jsou krásné. Mějte se s prďoklou hezky a užívejte si hezkého počasí.

super zprávičky, prďolkovi nebo prďolce se u Tebe líbí, když tak krásně roste. Jen tak dál ;) . Užívej si pohodové těhulkování.
A Ty prďolko nezlob maminku a tatínka a koukej se jim příště pěkně ukázat :a:

Ahoj Prďolko od tety Mabis ;) Jsi moc krásné a šikovné miminko a přejeme ti hodně zdravíčka a ať i nadále hezky rosteš :cc):

Ahojky mabisku, :a: no jo prdolka je celej po mamce,já už mu říkám celej,protože mám tak nějak tucha,že to bude camprlík :one: Ale to už jsem ti psala vid ;) Tak at krásně rostete :dance: :c:

No ahojky, tak ti prďolko gratuluju, k takovým krásným zprávičkám :qu: :qu: tak ať se ti u maminky líbí minimálně dalších 25 týdnů :one: :cc):
Marti, já dostala úplně stejnej kufřík, jen jsem v něm neměla tu dětskou indulonu, ale nálepku do auto- BABY ON BOARD, s logem Indulony :s: a Betynku mi taky nenebalili, ani Caro, ale zase jsem tam měla navíc MAMY DRINK, pěknej fujtajbl teda :\/: :s:
Ta knížečka happy baby, je úplně úžasně napsaná, fakt jsem se v ní dozvěděla všechno, co jsem potřebovala a něco navíc :one:
Jinak obal těhu průkazky mám úplně stejnej!!! :!k:
Obrázky z UTZ jsou moc, moc, moc krásný!! gratuluju vám oběma, vlastně třem i tatínekovi :!k: :qu:

No to jsou zprávičky na 1 tak o má být!!!!! máte pěkného obříka to jsem zvědavá na toho nanšeho mrňouska za 3 týdny jdeme na kontrolu a podle pm máme termín 3.1. měsíc po vás (vím že se s tím bude jěště hýbat) , ale už jsme se nevlezly do těch vašich LP2009 :( Nevadí třeba nám o ještě posunou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky