cvičení orbitrek ?!?

28.05.2009

zdravím všechny maminy :a:
mamče, vím, že to sem nepatří, ale nenašla jsem prostě fórum kam to zařadit.....
uvažuji o koupi orbitreku nebo prostě nějakého tkaového šlapadla na doma. Budu mít totiž narozeniny tak proč ne zrovna nějaké to cvičidlo.) určitě ho využiju. Jen nevím jaké...máte nějakou zkušenost? doma nějaký typ? značku?
nejraději bych ten orbitrek z tv, je cenově přijatelný, ale nerada bych šmejd :n:
máte taky doma nějaký gut?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, taky doma mám magnetický elliptical a je fakt, že se na něm teda pěkně zpotíš, ale já by jsem si asi ten z TV nekoupila, protože kamoška ho měla a byl takovej vachrlatej. To už si raději kup nějakej z druhé ruky a kvalitnější!! Pa

taky jsem mela, znacku uz si nepamatuju, a byla jsem spokojena. jedine co bych ti poradila tak si kup magneticky a ne mechanicky, ten se spise poroucha. rozhodne je to lepsi nez rotoped, tady clovek vic maka a je to vubec takove pestrejsi. je teda pravda, ze spousta holek na rotopedu treba cte coz se na eliptiku neda, ale muzika do usi je taky dobra navic ti pomuze drzet nejaky rytmus. a radeji zajdi do obchodu, myslim, ze je meli i v Tescu, je to asi jednoduzsi kdyz by se ti s tim neco stalo.

tak já ti ho můžu taky doporučit. Právě teď i prodávám - není to tedy orbitrek z Tv, ale je to eliptický trenažér. Já jsem s ním byla fakt spokojená, jenže teď když čekáme mimíska, tak na něj už prostě není místo. Pokojík potřebuji pro naší princeznu. Tak jestli budeš mít zájem, tak napiš na jana100@atlas.cz nebo zavolej na 607819075, poslala bych ti fotky a uvidíš.

:one:

Tak já ho doma mám taky ... ten z tv ale já ho koupila přes inzerát z druhé ruky a je super, teda pokud ti vůle vydrží a fakt na něm budeš makat, aspon půl hodky denně. Mě to supr zformovalo nohy a zadek a pak přišlo těhu a tedka se na něj teda jen práší ale určitě zase začnu páč jsem nabrala 30kg.
Určo šmejd není a je cenově dostupnej. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka