dnes ve 14,00 velký ultrazvuk

28.05.2009

protože se můžu na svůj účet ajuskab připojit bohužel jen z jednoho počítače a ten ted nemám, tak píšu aspon z tohohle :)

dnes jsem na 14,00 objednana do zlína na velký ultrazuvk, jsem hodně nervozní, aby všechno dobře dopadlo, musí, že jo holky, držte mi pěsti, já se pak ozvu :) a třeba nám řeknou i pohlaví :)

jinak vás všechny zdravím a jak budu mít zase chvilku čas, tak na vás přijdu kouknout co je nového a z kolka snažilek jsou těhulenky :)

Ahoj Ájuško :a: .Jsem ráda že tě tu po delší době zase vidím ;) .Ve 14:00 budu na tebe moc myslet a držet všechny pěsti co mám :one: . A zbytečně se nestresuj, už sme za půlkou. ;)

Ahoj Ajusko,věřím,že bude vše v pořádku ;) U mě nic novýho,pořád snažilka,pod dozorem CARu tak se snad brzy taky zadaří :a:

Ahojky Ajuško, budu na tebe myslet a pak nám dej vědět, jak jsi dopadla. Věřím, že bude všechno v pořádku a konečně se dneska dozvíš, koho že to nosíš pod svým srdíčkem. Já zatím pořád snažilka :(

In reply to by ajuskabb

My se snažíme, ale teď se to nějak zkomplikovalo a nevím co se se mnou děje. Uvidím, co řeknou výsledky krve, ale nečekám nic jiného než negativní hcg. Jestli chceš a máš chuť, tak si přečti můj článek o pár řádků pod tebou.

Ahoj Ajuško :) ... určitě bude všechno v pořádku :one: ... budu držet pěstičky a snad se Vám miminko pochlubí jestli je to holčička nebo chlapeček :girl: :cc): :\x: páá

In reply to by ajuskabb

Jj tu nervozitu předem znám :) ... moc na tebe budu myslet a pak dej vědět, jak jste dopadli ;) ...
To jsou krásné šoky, jak hezky postupujeme dál a dál :\x: ... taky mi to teď nějak rychle utíká - se ani nenadějeme a budeme mít termínek za dveřmi :c:

Moc Ti budu držet palečky,vše bude OK,uvidíš.Zeptej se na váhu a délku miminka.Pohlaví určitě poznají už.Tak hodně štěstí.

In reply to by Helinka

vidíš, na to bych zapomela :) ale já na to stejně zapomenu, znám se, no hlavně at je to v pořádku, já byla na pohotovosti v 18 týdnu a miminko mi naměřil o skoro dva týdny menší, tak mám mooooc velkej strach :( taky mi každej říká,jak mám malý břicho, no snad bude vše dobrý

Ahoj Ajuško, hrozně moc držím pěstičky. Ale uvidíš že se strachuješ zbytečně. Určitě bude všechno v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka