Zvracení u mimi

28.05.2009

Ahoj, prosím stalo se vám, že mimi mlíčko hned po dopití zpátky vyvrhlo téměř všechno??? Já to nechápu proč se to stalo, ještě mi to nikdy neudělala. Jinak je v poho nevypadá to, že by jí bylo zle. Naposledy měla mlíčko večer, a to vypila celé, teď ráno měla 180ml a při odbrknutí to vyhodila. Chjo, pořád něco!!!!! Tak poraďte :r:

může být přepapaná ale jestli se to bude vícekrát opakovat určitě bych to řekla dr. může se taky jednat o reflux, většinou to mají děti do 6 měsícu nemusí mít ještě plně vyvinutouu přepážku na jícnu tím padem se to vrací. my ho měli sice mi malý neblinkal ale vracelo se mu to když spinkal a jakoby lapal po dechu, ale některé miminka prostě zvrací, jinak se to řeší jenom jiným mlíčkem.

ahojda mamko!
Nic si z toho nedělej,mohla se při bumbání nalykat třeba moc vzduchu a při říhání jí to vylezlo nahoru a šup-už to bylo... já mám 2 měsíčního Adámka a kojím a po každém kojení se mi poblinká...říhne si a už je to venku,někdy jen tak trošičku a někdy úplně všechno,že kolikrát,co nepobere moje tričko a plína přes rameno,tak to skončí na zemi-pořádnej lívanec... já už to neřeším...buď se Ada přejí,nebo když se u toho vzteká,tak se nalyká moc vzduchu a to je hned...
A pokud je mimčo spokojený,tak buď klidná.Však ti naši drobečkové si umějí říct :s:
opatrujte se a hodně štestí !!!!! Paa

Mě se to stávalo u obou dětí pořád, tak do cca 3 měs.Vypily a vyzvracely né pořád jen někdy,byly přjedené určitě to nic nebude jen se přepapala. :hu: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka