Nápad na svatbu?

27.05.2009

Ahojky, potřebovala bych tip, kde mít svatbu...Vzhledem k rodinným vztahům chceme mít svatbu v podstatě jen o svědcích (pak to holt musíme oslavit s každou stranou zvlášť), ale když už takto malou svatbu, tak bychom rádi nějaké extra místo...zámek asi ne, klidně hrad, zříceninu, louku, kopku, cokoliv...budu ráda za jakýkoliv váš nápad...Mělo by se asi jednat o Moravu, event. Slovensko kolem Bratislavy, ale pokud nás zaujme něco někde dál, tak se tomu nebráníme...Dík moc za tipy, snad už s mojím chlapem něco vybereme a stihneme to do porodu druhého mimi, ať mi nevisí svatební šaty ve skříni další rok a na prstýnky se nepráší...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jéé, tak nějak jsme to měli:-). Brali jsme se pouze se svědky ve Valticích na radnici (moc krásná obř.síň-jako na zámku). Udělali jsme si pěknej prodlouženej víkend u Břeclavi a v sobotu jsme se vzali. Původně jsme ještě zvažovali svatbu někde na horách Beskydy nebo Jeseníky jo a taky Luhačky, ale nakonec jsme zvolili toto a nelitujem, bylo to skvělý, úplně podle naších představ. Tak dej vědět až se rozhodnete.

Já chtěla také něco netradičního a nakonec padla volba na Bozkovské jeskyně,kde jsme celý obřad stáli na jezírku a v Moravském krasu je podobných příležitostí dostatek.Ale je to na vás.Držím palečky, ať to dopadne a jste brzy svoji, ať se to nakonec stane kdekoli.
http://www.mojetehotenstvi.cz/jeskyne

Tak kdybych se něla vdávat já někde netradičně a na Moravě, a nechtěla nic extravagantního, tak bych byla pro : za pěknýho počasí Pálava, tam je zřícenin dost a pak se to dá slavit ve sklípku, za deště Pernštejn, tak to je pak skoro pohádková svatba, kolik jich ta těch pohádek bylo natočených.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka