Klokanka

26.05.2009

Ahojky maminy, chtěla bych se vás zeptat, jak v létě chodíte s miminkama třeba na houby, nebo jen tak prosvházku lesem? Uvažuji nado koupí klokanky Chipolino, není drahá a vyoadá dobře. Můžete mi říct vaše názory na tuhle věc? Moc díky a hezký zbytek večera.

Kliknutím vložíte smajlíky:

jo a jak tě tu odrazujou od toho sbírání hub, tak s šátkem můžeš houby sbírat klidně půl dne ;) s tim se dá totiž dělat daleko víc věcí než s klokankou. navážeš si úvaz kterej zrovna potřebuješ a neni v tom problém. a jak tady píšou o tom, že je to nošení náročný....náročný je když nemáš kvalitní klokanku nebo šátek...jenže kvalitní klokanka i šátek jsou kolem 2000. ale zas třeba když koupíš za polovic použitou, určitě nebudeš litovat

In reply to by Pupidup

Souhlas, jinak i s tím mojím ergem se dají sbírat houby pokud si mimčo hodíš do polohy nabok - to má totiž pro mimčo taky víc poloh. Rozhodně pokud plánuješ intezivní výlety tak se ti ta investice oplatí. Já osobně bych se levné klokanky bála - že to nebude dobré pro miminko a ani pohodlné pro tebe.

Ahojky, já mám nosítko Hauck a jsem s ním spokojená. Je super, když se člověk potřebuje dostat třeba do obchodu, kde s kočárem nevjede, nebo ji v tom nosím někam na krátkou vzdálenost, když vím, že spát nebude. Tak tak je to bezva. Ale sbírat s tím houby, nebo vůbec jít horším terénem... no nevím nevím. Ono se to nezdá, ale je to docela fyzicky náročné takhle to dítě nést a taky člověk sebou nesmí švihnout, že. Papa :a:

Já obyč klokanky moc neznám mám Ergo, ale to je jiná cenová relace. Klokanky mají myslím jenom jeden popruh ne? Každopádně jsem s tím svým nosítkem zrovna podnikla pár dlouhých tůr v horách a je to super - na zádech necítíš žádnou zátěž, včechno nesou bedra, Vojta skoro celou dobu krásně spinkal a pokud ne, tak se díval na "ty panoramata" :) Jinak na delší výlety k tomu doporučuji ještě hůlky turistické, nebo na nordic walking - nutí tě držet záda ve správné poloze a část tíhy z beder přenesou na ruce. Jo a taky potřebuješ někoho sebou, kdo ti ponese další věci, jako náhradní oblečení pro miminko, plínky, přebalovací podložku a tak - kapsičky mají všechny nosítka hoooodně malé. Nebo si můžeš hodit další batoh na záda, ale to už bys vypadala jako hamburgr :s:

In reply to by lecoce

já mam teda šátek, ale když volit klokanku tak ergo, kvůli pohodlí a zdravýmu držení těla jak miminka tak mamči. v těch obyč nosítkách mimi visí a prej je to špatně, kvůli postavení tělíčka

Ahoj, máme klokanku sice jiné značky, ale ono je to na jedno brdo...je to perfektní věc na výlety, ale nedovedu si představit jak s miminem na břiše sbírám houby....nedoporučovala bych se v tom předklánět :-) takže fungovat jedině jako nosič košíku :-D

Já neznám sice tuhle značku, ale dnes jsme také byli kupovat klokanku a narazili jsme na Chicco ve slevě za 390 Kč. Jelikož mi jí tu holky doporučovaly, koupili jsme jí a hned vyzkoušeli .... a vypadá dobře, malé se v ní líbilo a i v ní usnula :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka