Jsem nesmírně šťastná

26.05.2009

Ahojky holčiny, :\x: :\x:

musím se sváma rozdělit o neuvěřitelnou zprávu. Po 21 měsících snažení jsem dneska ráno na testíku ukázala // :cc): :cc): sice není tolik výrazná jako ta kontorlní ale je krásně vidět. Holky já mám takovou radost. A myslím že miláček ji bude mít také.
Všem snažilkám moc přeji ať brzy objeví na testíku krásné //. :one: :one:

Také gratuluji. Já jsem snažilka 23. měsíc a zatím nic. Už v to, že by se to povedlo taky ani nedoufám. Ani nepočítám, že by se to ještě někdy povedlo normálně. Takže moooooooooooc gratuluji. A jsem moc ráda, že se zadařilo někomu, kdo se tak načekal. :one: :k: :qu: :a:

Gratuluju :qu: :qu: :qu: :qu: Však ona čárka zesílí...

Hlavně, ať jste oba zdraví a vše probíhá tak, jak má :c:

To je supeeeer zprávička moooooooc gratuluji :cc): :cc): :cc): :qu: :qu: :qu: přeju krásné a pohodové těhulkování a krásné zdravé miminko :cc): :cc): :h: :h: :h: :a: :a: Danuš

to ti moc gratuluji a užívej ten krásný pocit, já ho prožívala před 14.dněma a čárka byla taky slabá..

po takove dobe to je bomba.Davas tady nadeji holkam,co se taky dlouho snazi.Ja mela posledni MS 14.4.,jeste mrcha nedorazila,ale taky jsem jeste netestovala.(neni cim)

In reply to by lena

Abych po pravdě řekla tak už jsem vůbec tomu nedávala naději že se to může povést po takové době. Ale jsem moc ráda že to vyšlo. Budu ti držet palečky ať na testíku uvidíš krásné //. Je to strašně krásný pocit.

Ahojky, taky se přidávám ke gratulantům, a přeji vám ať těhulkování je bezproblémů maminko!!!

Ahojky,

tak to moc moc gratuluju, to je úžasný a kor po takové době, viď?? Tak ať je vše v pořádku!!! :k: :\x:

Holky moje, všem Vám moc a moc děkuji. Volala jsem doktorovi a jdu 9.6. na ultrazvuk. Akorát teď počítám v kolikátém jsem týdnu když poslední ms byla 21.4.2009?? Poradíte mi :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

přesně tak, ani jsem se na něj ráno nechtěla ani podívat, už jsem zas viděla jak tam bude jenom jedna, a oni // měla jsem neuvěřitelnou radost :-)

Moc gratuluju :one: tak se hezky opatruj a užívej si to, 21 měsíců, to už jste si teda zasloužili :one: :dance: :a:

Moc a moc gratuluji!!!Pořád mám v živé paměti jakou jsme měli obrovskou radost!A počkej co stebou udělá první ultrazvuk-brečela jsem štěstím jako malé dítě!Držíme palečky!Hlavně se opatruj!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka