Držení hlavičky...!

26.05.2009

Dobré ráno holky. Jsem smutná a to moc, dělá mi starosti můj 2 měsíční Adámek... Když ho položím na bříško,tak vůbec nezvedne hlavičku,teda snaží se,pořád s ní tak různě vrtí apod. , ale po chviličce se začne šíleně vztekat :( ,ale ve dvou měsících by ji už měl zvednout? když ho držím v náručí,tak ji udrží celkem v pohodě,že ji nemusím už kolikrát ani přidržovat...Tak nevím :r: .
Poradíte mi prosím. Nebo pomůže nějaké cvičení? Máte někdo s tímto zkušenost? Děkuju a hezký den... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dej mu čas, je to přece jen chlap a to jsou pohodáři ;) (popravdě řečeno, ležet já na břiše tak hlavu nezvednu, vy jo?)

In reply to by prochdana

Máš pravdu,chlapi jsou lenouškové :s:
Noo,zvedala bych ji teda asi z těží :00: .
A ti malí drobečkové mají ještě těžké hlavičky a už po nich chceme zázraky...Hrozná křivda od nás vůči nim. :n: .tak díky moc papa

neboj, to bude v pohode. Adelka mi delala to same, obcas trosicku ji zvedla, ale teprve ve 3.5 mes ji udrzi nad podlozkou poradne. I kdyz taky ne nejak extra dlouho. Jo a u Dr. ji zatim nezvedla nikdy, tam se ji asi nelibi a vzdycky cela zfialovi jak se vzteka. Ale dr. rikala, ze zatim v pohode (pry kdyz ji zvedne doma aspon trosicku) a teprve by to kdyztak zacala resit ve 4 mes. Tak ted trenujeme jak o zavod a kazdy den je to lepsi a zabavnejsi :)

ahoj, to je jeste na drzeni hlavicky brzo. Mam taky Adamka a delal mi ty same starosti, zkratka musim porad davat na brisko a lepsi se to.

Mě dělá moje Klárka to samé :///: . Říkala jsem to už i dr., ale nic se prý neděje ... mám to pořád zkoušet alespoň chviličku denně. A po pár dnech už se nám povedlo, že mi na bříšku i usnula na chvíli. Některému dítku to na bříšku není příjemné, jiné to milují ... každé dítě je jiné :dance: .

In reply to by vodnanka1

Hodně jste mě uklidnily holky,děkuju!!!!
Já už si to totiž nepamatuju od prvního synka,už je to tři roky. několikrát denně na chviličku ho vždycky dávám na bříško a pořád je to zatím stejné- nožičky dává nahoru,ručičky podél tělíčka směrem k nožičkám a obličejík má zabořený do podložky a vrtí s ní. A pak se začne šíleně vztekat,jak se mu to nelíbí...chudáček :00:
Každopádně musím být opravdu trpělivá a dát mu čas kolik bude potřebovat.Jen jsem se bála,aby jsem nic nezanedbala a pak ho netrápila nějakým bolavým cvičením( to už jsem tady taky četla od jedné mamči).Děkuji a opatrujte se a ať vám mimísci krásně rostou a brzy se naučí držet hlavičku :s: :\x: :\x:
Paa Kačíí,Adámek a Pavlík

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka