Jsem tehotna?

25.05.2009

Ahoj, je to uz nejaky patek co jsem tu byla naposled. Mela jsem driv jeste jiny ucet Meg, takze uz to bude 1,5 roku co sem chodim. Mam syna Alberta, kteremu je 14 mesicu a snazime se o druhe mimco. V patek jsem si udelala test a stalo na nem Pregnant (tehotna) 1-2 tydny, coz by odpovidalo. Podle navodu je test 1 den pred menstruaci spolehlivy na 92 procent. Dneska je me ale blbe, boli me v podbrisku a citim se jako pred menstruaci. Mela jsem ji dostat uz pred 2 dny. Zatim nespinim, tak uvidim, jestli me boli jen zada, ale nemam z toho dobry pocit. Problem je, ze uz jsem to kamaradkam rekla. S Bertikem jsem pockala, az budu 16 tydnu, ale ted jsem to nemohla vydrzet a vyklopila jsem to dneska rano v klubu maminek a deti. Co jim reknu, kdyz tehotna nebudu to fakt nevim...

Ahoj Meg, tak mě si určitě nepamatuješ, už jsem skoro vůbec nechodím, až po dlouhé době teď. Ale už jsem tady tak rok a 3/4, mám skoro 13 měsíční holčičku a taky jsem těhotná v 10 tt ... Jen malý dotaz na tebe, jestli mi pamět slouží, nežiješ v zahraničí a nevdávala jsi se někde u pláže?

In reply to by PavlínaL

Ahojky, mozna si te pamatuju, ale zatim o tom nevim. Mas teda uzasneho pamatovaka. Mas pravdu vdavala jsem se na Novem Zelandu a bydleli jsme v Irsku, ted jsem skoro rok ve Skotsku. Gratuluji k tehu. Tak to se tady uvidime casteji to mam radost, ze se nas tu par druhorodicek sejde.

ahoj Meg, garatuluji a zároveň vítej v klubu nás "starých vykopávek" s malými dětmi. jsme taky těhu, 10.TT.Doufám, že si mě pamatuješ, maminku 14měsíční Eéééééééélišky :!k: holka, budeme mít áhul, ale aspoň si dětičky hezky vyhrajou. Bertíkovi pusinu posílá prý Eliška :|-|: :c: :one: :a:

In reply to by dupkaM

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ani nevis jakou mam radost, ze tu je nekdo ze stare gardy!! Parada. No ja jsem podle vseho cca 2-3 tydny tehu. Snad? Dnes je me teda pekne mizerne. No Bertas to asi bude taky tezko rozdychavat, ale oni si zvyknou. Vy jste druhe planovali, nebo se povedlo jen tak?

In reply to by Meg1

jsem ráda, že mě ráda vidíš :!k: :one: určo sji těhu a připrav se..mi je tak blběěěěěěě, u Elišky mi bylo fajn ale toto těhu je PEKLO!!!!Je mi furt blbě, ospalá, unavená, nevolnosti, bolesti hlavy, tak do rakve se mnou...doufám, že knec prvního trimestru rovná se konec útrapám ://: jinak nevím nevím, jak přežiju, navíc Eliška je }:) takže záhul je obrovský. Jinak polovička to plánovala, jsme myslela, že ho zastřelím, já jsme chtěla z jedné MD do druhéMD, po 3letech. Jsme si nemyslela, že to na oprvé vyjde, když se někdo snaží několik měsíců a my hned napoprvé, pech. Ale jsme ráda, na mimi sae těším. Jen to bude asi fakt záhul. Zvládly to jiné, zvládnem to my...akorát místo hubnutí musím kynout a to už mám 2kila hore, fuj :sick: tak přeji nhzeké těhulkování, at je vše Ok :///: :a:

In reply to by dupkaM

Tak koukam, ze je to vsude stejne. Ja MD nemam, tak jsem rada, ze to sfouknem takhle rychle. Zatim nepribiram, ale hubnout uz taky nesmim. Snazim se nezrat, ale copak to jde? Tak se drz a zase se tu uvidime. Ja se jdu natahnou k bedne maly pred hodinou usnul, tak snad bude jeste chvili spat. Pa

In reply to by Meg1

no, mě by zajímalo, z čeho přibírám, když skoro nic nejím... :? snad se vlezu do 10kg na konci těhu jako u Elišky a budu happy a pak to shodit. Jdi spočívat na mě tam čeká nádobí a půjdem na chvliku před barák, dneska s emi nechce na veklkou pro cházku. Páček :a:

Vůbec bych neřešila co říct kamarádkam, když těhu nebudeš..jsou to kamarádky tak kdyby náhodou-pochopí to. Ale já myslím, že těhu být na 99% můžeš. I já měla bolesti jako k menstruaci..bolela mě bederka i bříško..a ejhle udělala jsem si po týdnu spoždění testík a byli tam //...teď jsem v 7 týdnu a čekám dvojčátka...uvidíme jestli se zlatíčka udržej obě.. Držím ti palečky a hlavně klídek a odpočívat ;)

In reply to by Sharon

Ahoj gratuluju k dvojcatkum. Jak vis uz v 7 tydnu ze cekas dvojcatka? U vas dela doktor tak brzo ultrazvuk? Tady se chodi jen 2x za tehu na ultrazvuk, takze poprve pujdu az v 12 tydnu. Drzim ti pesti aby se udrzeli. Zjistil doktor jestli jsou identicka nebo je na to jeste brzy?

In reply to by Meg1

No v 6+4tt mi zjistil dvojčátka. Po týdnu spoždění jsem mu zavolala a on mě objednal. Byla jsem tam v pátek a větu:Vydíte to co já?"jsou tam dvě" nikdy nezapomenu... Příští pátek jdu na další kontrolu +UTZ. U nás chodím na UTZ kdy je potřeba..Říkal, že se stává, že jedno z nich zanikne a že mi řekne v ten pátek, to už by mělo být jasné jestli budou dvě :cc): :cc):

ahoj, jestli už máš dva dny zpoždění a na testíku ti vyšly //, tak myslím, že těhu jsi :qu: pan doktor ti to jistě potvrdí :cc): takže se nemusíš bát, co bys řekla holkám... protože ty asi těhu opravdu jsi :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka