26tt jako čuník

20.05.2009

Tak holky takhle ted' vypadám, je to katastrofa jsem jako :pig:
Mám už 10kg nahoře.
Omlouvám se jestli tam ta fotka nebude. :)

Mám 8 kg nahoře, měla jsem nadváhu už před těhu. Myslím že přibíráme normálně, ne málo, ale taky ne extrémně moc. Nejrychlejší nárůst proběhl 20-25.týden, ted to bude pozvolnější, máme ještě 3měsíce růstu kil - čili ne tak zběsilým tempem, do dvaceti kg to můžeš ještě ukočírovat a to je normál nárůst :)

ahojky,tak myslím že vedu na plné čáře.Já už jsem se propapala ke 12 kilečkům.No jsem takový malý chodící golemek. :///:

Tak to ja jsem v 26tt a taky jsem přibrala 11kg,taky se ti špatně chodí??Bydlíme ve 3 patře a nemáme vytah ty schody jsou pro mě muka :j)

In reply to by malá miška

Mě se zatím chodí docela dobře. Já kvůli práci nachodím docela dost, i do tich paneláků bez výtahů. takže musím vydržet co nejdýl. Ale když si pak večer lehnu tak pekně hekám kvůli zádům a nohy mě taky pekně bolí. Ale nechtěla bych se vidět kdybych nic nedělala. Takhle dost přibírám a to se neválím doma. :§) :§) :§)

buď v klidu, jen nás víc :///: Já byla na kontrole ve 21t a měla jsem 7kg, teď jdu v pondělí, tak jsem zvědavá, jaký přírůstek se na váze objeví :?

já mám sice nahoře 5kg,ale připadá mi,že bříško neroste a ukládá se to všude jindy na zadku a nohách...ach jo...Fotka tady bohužel není. :a:

teda to koukám...:) já jsem v 20tt a zítra začínám 21tt a mám zatim jen 2,4kg naštěstí :) ale ono se to může ještě nahrnout ale připadne mi,že mi jde vše jen do bříška a prsou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka