mla otazka

25.05.2009

Holky prosim vas, mam takovy problem, kdyz jsem byla u doktora,tak jsem byla 33plus1 tt a on mi napsal, ze jsem 33tt,tak ale ja byla uz zacatek 34tt ne? ptam se protoze dneska jsem 35 plus 0 a tak jsem 36? ja se ptak kvuli streptokokovi, prej tam mam jit 36tt a tak jestli uz tento tyden, moooc dekuju za rady...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tady na stránkách se to bere, že např. 36+0 je ještě 36týden, ale 36+1 je už 37tt. Ale můj dr. jak jsem u něj posledně byla v 36+6, tak mi řekl, že jsem 36 týden... dr. to asi počítaj do ukončeného týdne.

ještě mě napadlo, že vlastně můžeš jít už tento týden nebo až ten další. Pořád se to bude týkat 36tt. Záleží jestli tím 36tt měli na mysli probíhající týden nebo ukončený. :s: Pokud probíhající, tak je to právě tento a pokud až po ukončeném 36tt, tak to bude až ten další. To jsou strašný počty. My jsme dneska 12+3. Podle 90% lidí je to 13tt, ale já to beru jako 12tt a právě probíhající 13tt a dr. to zapisuje stejně. Takže když se mě někdo zeptá, tak říkám, že jsme 12 a v pátek už budeme mít 13. No je to docela sranda a pořád se to někde řeší. :)

No zrovna nedávno jsme to taky řešili. Ono záleží jak to kdo bere. Např. náš dr. by to napsal stejně jako ten tvůj a já to beru úplně stejně. Na poslední kontrole jsme byli 6+0 a on si psal 6tt. V podstatě je 0 úplný začátek dalšího týdne, proto je asi logičtější uvádět celý ukončený týden. Ale jak říkám, záleží na tom jak to kdo bere. Předpokládám, že se ti od všech dostane odpovědi, že jsi právě v 36tt a budou mít pravdu, protože tento týden právě probíhá. Snad by se nic nestalo, kdyby jsi to brala podle tvého dr. dostavila se na testy až na začátku 37tt. Ale nevím. Je to jen můj názor. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka