nákupy v Polsku

25.05.2009

Ahoj holky, nedávno proběhla diskuze o nákupech v Polsku, a jak se ukázalo řada z vás tam nakupujete...Já se tam taky chystám pro kočárek (Casualplay S4), proto bych vás chtěla poprosit o adresy nebo tipy na obchody... děkuji :ooo:

tak tenhle kočárek mám také vyhlídnutý, vypadá fakt super. To mě ani nenapadlo, že se dá takhle levně sehnat v polsku to pak dej vědět jak ti to tam dopadlo

Já tedy neporadím, kam na nákupy v Polsku, mám to přes celou republiku, ale moji příbuzní ze Slovenska tam jezdí běžně a to to mají kolem sta kilometrů.Já bych jela hned, opravdu tam člověk ušetří.Sestřenka odtud měla kočárek, taky jí vyšel o několik tisícovek levněji a dokonce ho musela i reklamovat, ale protože tam jezdí, tak s tim neměla problémy a v klidu jí to vyřídili.Na nic si nestěžovala.A pokud je to jen třicet kilometrů, tak to je kousek.Já třeba měla kočárek z Německa a vyřizovalo se to písemně a taky vpohodě.Všechno se dá zvládnout.Tiše závidím(v dobrém), že můžete do Polska na nákupy, většinu věcí, který člověk pro mimčo potřebuje tam vyrábějí a je to pak opravdu za krásnou cenu!Katka

Ahojky, prosím tě kolik se dá na takovym drašim kočárku ušetřit? A jak se to pak řeší s reklamacema? Kočárky jsou dost zatěžovaný a proto poruchový zboží. Některé méně, některé více, ale i drahej kočárek se někdy porouchá. S polákama se dá jakž takž domluvit, ale fakt to stojí za to, abys s porouchanym kočárkem jela do Polska, tam ho nechala na opravu (nevím, jestli maj i Poláci tu 30denní lhůtu na vyřízení reklamace), pak si pro něj zase jela? Nakonec můžeš zjistit, že ti reklamaci neuznali, což se stává. Jak se pak budeš dohadovat na dalším řešení? Já bych to tedy neriskovala. Koupili jsme v Polsku přes Allegro postýlku, protože jsem tu nemohla najít za slušný peníze takovou, jakou jsem si přála. Je to ale kus nábytku a buď je v pořádku, nebo není - později už se na ní nic neporouchá. Kočárek bych určitě neriskovala a to to do Polska zas tak daleko nemáme.

In reply to by vood

no nevím, ale podle mě není každý kočárek poruchový. Zrovna Casualplay S4 se v Polsku prodává za 2600 PLN což je cca 16.000,- u nás se tento kočárek prodává za 23.000,- a víc...takže si myslím, že 7.000,- není zrovna málo. Já to mám do Polska cca 30 km, ale nejezdím tam často, takže nevím o obchodech pro mimča.

In reply to by pajulka11

Já myslim, že korba se sporťákem se dá pořídit za 12 000 + 5 000, co jsem tak koukala na netu. Ten set za 23 je i s autosedačkou a nějakejma dalšíma blbinkama.
Já kočárky defacto prodávám, takže vím, že porouchat se může fakt každej kočárek, drahej i levnej. Jasně že u některejch kočárků je to výjimečně a člověk má fakt pech, když se to stane zrovna jemu, ale problém se může vyskytnout vždycky. Třeba kočárky Phil&Teds. Prodali jsme jich spousty a nebyla na ně jediná reklamace. Pak se ale objevily asi 3 problémy najednou a muselo se to nějak vyřešit. Jak? Lidi si koupili novej drahej kočárek a hned s ním měli problém. Kdyby to nebyli Češi a já jim moc nerozuměla, tak to bude fakt velkej problém.Byla jsem s těma lidma často v kontaktu a každýmu jsme se snažili maximálně vyhovět. Ve všech 3 případech lidi dostali novej kočárek - na ten se ale muselo chvíli čekat. Kdyby to byli cizinci, pravděpodobně by se vzal kočárek na reklamaci s tím, že za 30 dní dostanou opravenej a nejspíš bychom jim nemohli ani půjčit náhradní, protože se půjčuje na občanku.

In reply to by vood

za 16 000 je v polsku sporťák, hluboká korba a autosedačka. Já prostě doufám, že si ho koupím a nebude problém. S Polákama nemáme problém se domluvit. Už jsme tam kupovali sedačku a vše bylo OK.Tak nevím, proč dávat za stejný kočárek u nás 7.000,- navíc...za to koupím mimču další výbavičku.

http://www.batolata.cz/detail.php?zbozi=678608
http://www.nokaut.pl/oferta/casualplay-s4-spacerowy-gondola-mako-baby-z…

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka