Půlka za námi :)

22.05.2009

Dobré ráno :)

tak už mám půlku těhu za sebou , dnesj sem 20+1 :) to to utíká. Ještě chvilku a budu vám tu psát,že se nkolka chystá z bříška ven. Blíží se i naše svadba.. 6.6. už bude co nevidět a já začínám nervoznět

Ahojky, to samé jsem si říkala včera, jsme přesně v polovině, taky máš termín 8. 10. že? Příjde mi, že to hrozně uteklo a ta druhá půlka to bude to samé, pořádně poroste bříško, začnou přípravy výbavičky, léto... No už se moc těším ;) Taky čekám holčičku :girl:
A ze svatby se nenervuj, určitě to bude krásný den a budete mít nádherné vzpomínky :\r/

Ahoj Jajo,jsem taky ráda,že je už půlka za mnou,podle včerejšího UZ jsem 20+6,podle PM 20+2,nemám velký rozdíl,tak se mi to dobře pamatuje.Dnes vyrážim do poradny.Drž se s přípravama na svatbu,svatba už bude brzo,tak se těš a nebuď nervózní.Mně se to říká,já se nevdávala,tak ani nevim,co to obnáší,ale držim palečky a užij si to.

Ahoj Jajussko :a: .Máš pravdu, ten čas strašně rychle letí :one: . Já budu v půlce(20+0tt) v pondělí. Ze svadby :\r/ si nedělej zbytečně starosti. Je to ten nejhezčí den ve vašem společném životě, tak si to hezky užívej. :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky