Sudocrem

22.05.2009

ahoj holky, v balíčku z porodnice jsem měla vzorek krému Sudocrem a chtěla bych ho vyzkoušet. Máte sním některá zkušenosti? Dost mě totiž zarazilo co se píše na obalu. Nejřív, že působí jako ochrana pokožky a pak, že může způsobit lokální podráždění kůže. Možná je to blbý dotaz, ale mě to zarazilo.

Kliknutím vložíte smajlíky:

děkuji moc za ohlasy, popravdě jsem jich tolik nečekala. Takže já si ho nechám až bude Adélka opravdu opruzená aby bylo něco zaručeného. Jinak používám Rybilku, vzorečky od Hippu a Bepanthen. Díky moc. :a:

Zkušenost nemám, ale moc děkuji za příspěvky. My se právě taky trápíme s opruzeným zadečkem a nepomáhá už ani Rybilka, Bepanthen, Aviril... Pořád má prdelku bolavou, takže hned po obědě běžím do lékárny a vyzkouším ho, když je na ten Sudocrem tolik pozitivních ohlasů.

Ahojky :) Tak my nejdřív používaly Rybilku, nic moc se mi neosvědčila a pak jsme najely na Sudocrem a je fakt super, ťuk ťuk, žádná opruzeninka, nic :) Takže já určitě doporučuji :one:

sudocrem jsme pouzivali az na moc opruzeny zadecek a taky je skvely na popaleniny a ruzne odreninky. Na denni mazani si ja osobne myslim,ze neni vhodny. ale je dobre mit ho doma.

Tak sudocream můžu jenom doporučit. Malej měl škaredě opruzenej zadeček,a stačilo mazat každý přebalování silnější vrstvu a za dva dny byl dobrej. A to měl tu prcku opravdu hodně škaredou až puchýřky :O . Já sama to používám na ekzém,dá se to i na akné a tak. :one:

U nás teď na opruzeninky zabírá jedině Sudocrem. Takovéhle účinky nemá ani Rybilka, ani Bepanthen. Já jsem s ním strašně moc spokojená :)

Každej krém může způsobit lokální podráždění kůže, proto by se všechno mělo nejprve vyzkoušet na malém kousíčku kůže. Já jsem o Sudocremu hodně četla, ale zkušenosti nemám, takže si ráda přečtu odpovědi ostatních holek...

Ahoj, já mám taky ten vzorek a mažu s ním všechno...maličké se udělalo pár pupínků novorozeneckého akné a krásně se to po něm zahojilo už po pár namazání :qu: Na zadeček taky bezva :one:

taky jsme ho dostaly, vyzkoušela jsem ho trošičku a pokud žádná reakce, tak mažu dál! Ono se výrobce, tak trocha chrání, jelikož každý má jinou kůži a jinak snáší tyto věci. :a:

Ahojky, též jsme ho měli v balíčku, takový malinký kelímek, ale chystám se ho koupit v lékárně, je super, používám ho na akné. \Ale blbě se roztírá :-( Mažu se s ním na noc a tak chodím spát jak smrtka. Jinak na prdelku je fajn. A to má malá extra citlivou kůžičku.

Ahoj taky jsem ho dostala v balíčku a nemohu si na něho stěžovat. Když sem přišla z por. tak jsem měla spálená a spařená záda ze stolu (rodila sem císařem a op. stoly jsou vyhřejvaný mě byla zima tak mě trochu připekli) no a přítel mě mazal vším možným sudokrém zabral jako jediný dlouho sem se toho nemohla zbavit a vše buť svědilo nebo pálilo je super a stačí jen troška hezky se roztírá :one:

Ahoj, Sudocrem je ten nejlepší hojivý krém, co znám... nejen na prdelku, ale zabírá i na akné... lépe se to hojí, rychleji... to s tím podrážděním se píše na hodně takových krémech, někdo může být alergický, ale my ho používáme a v pohodě... a je dobrý i na lehké spáleninky, třeba když na tebe prskne horký olej nebo se dotkneš třeba horkého plechu z trouby atd... je fakt dobrý...

In reply to by Alena85

Já mám takové menší balení 60 g a stálo asi 76 Kč a pak měli větší myslím 125 g za nějakých 130 Kč nebo tak nějak... ale já mám to 60g balení už od porodu a pořád ještě máme... stačí toho troška a mažu tím prdelku jen když je začervenalá nebo když má malá častěji stoličku - třeba teď, jak nám lezl zoubek, to byla pokaděná v každé plínce...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky