otoky-

22.05.2009

ahoj holky,předevčírem jsem tady psala,jak mi špatně vyšla poradna (vysoký tlak+bílkovina v moči),tak jsem včera jela k dr znovu.samozdřejmě bílkovina už v moči nebyla a tlak jsem měla přímo ukázkový... :n:
tak tomu moc nerozumím,každopádně jsem se chtěla zeptat-mohla by to i přes to být preeklampsie??docela se bojím...jinak oteklé mám jen kotníky (což asi bude normální,ale nevím jestli je normální že je jeden více a druhý méně?)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já dneska začínám 37 tt a zhruba 3 týdny bojuju s hodně vysokým tlakem Mám vždycky kolem 160/100. Doktorka mě kvůli tomu poslal i 2x do porodnice, ale tam mi tak dlouho měřili tlak, až jim jedna hodnota vyšla celkem dobře a tu vzali. Jinak jsem měla taky bílkovinu v moči a když jsem přišla do porodnice druhý den na přeměření tlkaku a vyšetření moče, tak bylo všechno v pořádku(po bílkovině ani stopa). Podle krevních testů mám napsáno, že se o preklampsii nejedná .Když jsem byla v úterý v poradně, tak jsem měla zase děsně vysoký tlak, ale doktorka řekla, že když mám všechny krevní testy v pořádku, tak že to je dobrý. Jinak otoky mám šílený, ať je venku horko nebo chladno, ty otoky prostě nesplaksnou-to asi patří k těhu :? Tak jen doufám, že když mám pořád tak vysoký tlak, že mě třeba nenechají přenášet ;) Neboj, kdyby měli podezření na preklapsii, tak si Tě určitě ohlídají :)

Ahojky!Já tě nechci strašit,ale moje kamarádka je v 39tt a má moc vysoký tlak,nevím kolik přesně,ale ten spodní má 115,což je dost vysoký, a tak si ji nechali v nemocnici na pozorování...No a včera ji řekli,že ji musí porod vyvolat...Ale že je jinak vše v pořádku.No a ty otoky jsou normální,teda asi moje mamka když čekala bráchu,tak musela mít nohy pořád nahoře...A pak porodila v termínu.Tak držím pěstičky!Ale určitě bude vše ok! :one: :a:

popravdě nevím, jak to je, ale můžu ti říci, že tak od čtvrtého měsíce mi otéká levá noha nad kotník, a prý je to Ok v těhotenství, testy a ostatní též v pořádku, tak nevím. Nyní najíždím 34tt a otékají mi už obě nohy a i prsty, no, ale to miminko za to stojí :-) :a:

Ahoj, já si myslím, že to určitě preeklempsie není!! Měla jsem z tím problémy u prvního těhotenství!! Tlak jsem měla vysoký protože jsem z toho byla tak vyplašená, že mě vždi při měření stoupl a bílkovinu v moči jsem měla taky a pak se zjistilo, že měli nějakou vadnou dávku proužků, které špatně měřily!! Navíc oteklé kotníky máme v tomto tt asi skoro všechny...já je teda mám jako bačkory!! Tak se neboj, bude to v pohodě :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka