Hurááá, tak jsme doma i s miminkem

21.05.2009

Ahojky holky, tak nás už v pondělí propustili z nemocnice, píšu až teď, protože nebyl čas. Minulý čtvrtek jsem byla na vyvolání a po dlouhém utrpení se nám v pátek ve 20:54 narodil chlapeček Simon :c: , 54 cm dlouhý, hmotnost 3455 gramů. Narodil se přesně na narozeniny mé maminy, lepší dáreček si snad ani nedovedu představit.Porod byl velice náročný :00: :00: :00: , ale když mi položili to naše zlatíčko na hruď, byly všechny bolesti pryč jako mávnutím kouzelného proutku a mě zavalil jedinečný pocit štěstí. :h: Až bude více času, napíšu zážitky z mého porodu.

http://www.mojetehotenstvi.cz/simonek-kratce-po-porodu
http://www.mojetehotenstvi.cz/u-maminky-je-mi-bajecne
http://www.mojetehotenstvi.cz/v-nemocnici-se-mi-spinka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jani ten se Vam povedl, uz chci taky :c:
PS Buchtu jsem delala od minule stredy, uz potreti. Tata se ji nemuze nabazit :hu:

In reply to by Janicka78

Jani, uz si to ani moc neuzivam, sezira me to strasne teplo, co tady mame. Vcera jsem myslela, ze se upecu.. :00: 36°C :00:
Jsme tady chodili po dome celou noc, z manzela to teklo, ted susim polstare...
Chudak pes, jsem myslela, ze to bude jeho konecna :n:

Janičko gratulujem a hodně zdravíčka a štěstíčka :qu: :\x: Maličkej je překrásnej at hezky roste :cc): :hu:

tak ještě jednou moc gratuluji a přejeme hodně štěstíčka a zdravííčka :-) malý je nádherný .....

Velikááá gratulace!!! :\x: :\x: :\x: Ať jste oba zdraví a na to utrpení brzy zapomeneš.Já taky měla u prvního vyvolávačku-mám pocit,že to je potom horší průběh.Aspoň co tady čtu.Snad teď podruhé to bude lepší.Ještě jednou VELIKÁ GRATULACE!! :a:

In reply to by zuzula

Mockrát děkuju, asi to tak s tou vyvolávačkou opravdu je. Já byla jako zašitá, vyvolávačku mi dávali po šesti hodinách ještě jednou.. Ale když mi malýho položili na hruď, tak jsem všechny bolesti okamžitě zapomněla, i když porod jako takový byl opravdu nevšední zážitek, ale o tom to asi nejspíš je. Nejprve je třeba jít cestou trnitou a v cíli čeká odměna v podobě vzácného pokladu. :h: :cc):

:a: Posílám velkou gratulaci!!!!! :c: Tvoje mamča měla určitě velikou radost,dostala fakt krásný dáreček k narozeninám.Přeji tobě i Simonkovi hodně zdravíčka a at´ti malej dělá jen radost :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka