Zase ve starých kolejích - červíci 2009

21.05.2009

Dobré ranko,
holky, tak dneska vstupuju do 39tt (podle průkazky a Gennetu dokonce do 40tt) :°: .
A jak jsem se včera v noci parádně vyspinkala, tak dneska děs a hrůza!!! V noci ne a ne usnout-měla jsem trochu bolesti bříška a zad už od večera. Tak jsem ještě o půlnoci čuměla do zdi, pak se nějak zadařilo a já spala, ale vzbudila jsem se zase hned v půl druhý bolestí... Za chvilku přestala a já zase nemohla usnout, tak jsem si říkala, jestli to "třeba není ono" a čekala jsem na další bolest, když ale ani po hodině nepřišla a já nemohla usnout. Chtělo se mi strašně něco dělat, ale krotila jsem se, protože by si zase manžel o mě myslel, že jsem blázen (jako s tím dortem ve čtyři ráno v pondělí...), tak jsem aspon začla číst. Pak jsem nějak usnula, ale zase jsem od půl šesté vzhůru...
Dneska jdeme na monitor, tak jsem zvědavá...
PS:Kdo ví, že jsem včera pekla tvarohový dort... Tak víte, jak se projevuje těhu zapomětlivost??? Já ho pekla dopoledne a teprve v sedm (po dlouhé procházce se psem) jsem zjistila, že mám pořád zapnutou troubu... Trouba!!!

Ojinka

Ahojky Tez tak koukám že asi nejsem sama kdo se nevyspí. Já to nechápu ale vždycky si jdu lehnout a za hodinu se probudím a nemůžu spát. Nakonec se vyspím nejlépe od 7do 11 hod. Včera když jsem Dr v poradně řekla že chci rodit abych se konečně vyspala tak se začala smát ale já si vážně myslím že s mimčem se vyspím lépe než teď.
Jsem zvědavá co ti řekne Dr po monitoru. Ségře takhle slibovali 3tt že už to bude nejpozději zítra no a nakonec rodila 3dny po termínu ale je fakt že Hamiltona jí dělali jen před porodem.

In reply to by Ojinka

No, já si myslím, že pokud vydržím do další kontroly, tak mi ho doktorka udělá znova...ale třeba ne, nevím, jaký mají postupy.
No, já si taky dělala srandu, že ve finále to budu já, kdo bude přenášet, ale jak mě dnesk abolí to bříško a záda, tak už si to nějak nemyslím...ale kdo ví...
Mě se zase dobře spí od 13-15 hod., haha!

Ojinka

In reply to by Tez

Tak já odpoledne neusnu ani za boha. Ty jo podle toho jak píšeš tak bych se nedivila kdyby se dneska Samík narodil a ty sis tohle přečetla až po porodu. Budu držet palečky ať to dopadne dobře.

Soucitim s tebou tahle noc byla otresna nemohla jsem usnout bolestmi trisel a stydke kosti nevedela jsem jak si lehnout jak dat nohy aby to tolik nebolelo usnula jsem tak v 11 vzbudila se ve 3 na zachod a nemohla usnout do 5 v 6 stava pritel do prace taze jeho budik me vzdy vzbudi a pak uz jsem zas nemohla usnout no sila no. Asi priprava na nocni kojeni :s: :ooo:

In reply to by Annie

Anni, no, já si říkám, že už jsem perfekně vycvičená!!! Protože to je děs, ale asi budu mít trošku problém, protože ted si chodím lehnout přes den, ale jak to bude potom to netuším...

Neboj Tez, však ono to přijde :) , jééé klidně bych si to s tebou hned vyměnila, kdybych věděla, že každým dnem
už porodím :) , ale začínám teprve 33. tt, tak to musím ještě nějaký ten týden vydržet :( . A co ten hleník, máš ho
pořád, nebo už z tebe nic nejde?

In reply to by micelka

Ahojky, už jsem včera myslela, že odešl úplně. Ale zase ho mám...ale vážně vyloženě jen hlen bez krve. Takže vůbec nevím k čemu to je, haha!
Neříkej hop, víš, jak tady holky rodí dřív-a právě mám pocit kolem toho 33tt!!! :q:

In reply to by Tez

To já taky nevím, u prvního jsem to neměla, tak vůbec nevím, jak to vypadá, jen jak to tu popisujou holky.
Ne 33. tt je ještě moc malinkatý, brala bych to tak v 38. tt, těch 14 dní k dobru by bodlo :) . Přeci jenom
začnou tepla a bude to už trochu úmorné :( . Tak uvidíš na tom monitoru, jestli se tam bude něco dít :cc): .

Dobré ránko Tez, no ty nás ale napínáš čoveče...ale tím že máš alespoň nějaký bolesti je jasné, že se TAM něco chystá...kdyby člověk věděl kdy to bude že? :D Takhle je to furt nejistota a očekávání...no ale už se brzy dočkáš!! Já mám taky někdy noc na ho... ale někdy spím jak mimino...každopádně odpočítávám dny, už ať je to za náma..a prcek s náma.. :/;x:

In reply to by rena88

Dobrá básnička na konci, haha! :°: :°: :°:
No, asi máš pravdu, že tím, jak něco přece jenom cítím, tak se něco děje, ale že by to byly závratný bolesti, to teda Renčo neee...
No, právě, kdybych věděla, kdy to bude, takhle na mě všichni tlačí...ale proč na mě, že jo?

In reply to by Tez

No však počkej, počkej ty bolesti teprv přijdou..a uvidíš dnes na monitoru jestli tam jsou nějaký kontrakce nebo je to čistý...Hele řekni jim ať na tebe netlačí, že to přeci nezáleží na tobě ne...To Samík se musí rozhodnout jestli už je ten správný čas a nebo neee..ještě mi řekni jaké jsou ty bolesti? Jako při MS?

In reply to by rena88

No, různé. Někdy jako při MS, někdy mě to bříško bolí nahoře nad pupkem, a od tý doby co mi udělala ten chvat, tak mě bolí i záda do toho (ty mě předtím nikdy nebolely). Ale břicho trvale tvrdý. A taky mě občas píchne dole nebo tlačí strašně najednou-ale to trvá chvilku, takvelký tlak.
No, víš, jak já měla kontrakce i to úterý u doktorky, tak myslím, že to bude to samé...ale že se s tím stejně nic dělat nebude.

In reply to by Tez

Taky jsem v pondělí na monitoru měla slabé kontrakce, ale dr nato nic neříkal...no já jsem teda zvědavá...moc ti přeji ať už se to rozjede a máš Samíka u sebe..jéé já ti budu tak závidět.. :h: tak odpo napiš co a jak... :one:

In reply to by rena88

Napíšu.
Já se v nemocnici naučila, jaká hodnota jsou kontrakce, ale už nevím ,kolik by tak měli být...když jsem tam ležela tak jsem měla až 90, ale nevím, jestli je to hodně nebo málo. Vlastně mám pocit, že mi tam někdo říkal, že ideální je kolem 20. Doufám, že na ten monitor dnesk auvidím!!! :k:

a ty stále nic!!! Věřím, že to čekání je děsně úmorné a otravné, ale neboj, určitě to už máš za pár a za pár hodin nebo dní budeš mít vše za sebou :-)! Držím ti palečky, ať ti všechno proběhne rychle a hladce a můžeš si naplno užívat mateřských starostí. Já jsem teď 34tt - a už mě to teda - to těhu- moc nebaví :-(, taky už bych to chtěla "vyplknout"... ale já si holt budu muset ještě nějaký ten týden počkat. Zatím se měj moc hezky!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, to je strašný, mě tohle spaní-nespaní nebaví!!! :sick:
No, jo, mě už manžel i moje máma přemlouvají, at s tím něco udělám (nějak mám pocit, že jim vůbec nejde o mě... ://: , haha). Ale když já pořádně ani nevím, co bych jako měla dělat... :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hada jsme zkoušeli-na doporučení doktorky! Ale ona řekla několikrát denně-jenže manžel se mnou na mateřské doma není, že jo? Tak nevím, koho bych si pozvala, haha! ;) ježíš, ten kdyby to četl, tak mě zabije!!! :h:
No, ty sedy lehy si nějak neumím ani představit, natož to zkusit, haha! :ww:

Co? Ty jsi ještě tady? Já jsem už včera myslela, že určitě nevydržíš do rána a ty takhle :s: :00: Teda ty jsi nezmar. Ta doktorka, co ti dělala Hamiltona, tak to zjevně neumí, co? :///: Co dělají nervy? Vypadáš v pohodě. Já mám termín za 4 týdny, nervní jsem ale totálně už teď (manžel to chudák pěkně schytává) A už tři dny dny mě bolí břicho od rána do večera, tak to na náladě zrovna nepřidá :spid: . Kdybych měla rodit každou chvíli, tak už asi nervama lezu po zdi. :sick: No, hlavně ať ti to všechno dobře dopadne, a moc to nebolí a malý je zdravý. Hodně štěstí :one:

In reply to by mikoss

Jééé, děkuju! :P
No, jo, já si už taky říkám, že jsem nezmar (když doktorka tvrdila, že nevydržím do příštího týdne a zatím to vypadá, že jo...). :O No, kupodivu jsem docela v klidu (ale vždycky jsem si myslela, že z toho budu šílet, když se mi to bude blížit). Mě teda každou chvíli bříško bolí, ale vzhledem k tomu, že vím, že když pojedu do porodnice a rodit ještě nebudu (což si myslím, že je nepravděpodobný, když jsem byla už otevřená na dva), tak si mě tam nechají min. dva dny (nějaký jejich přiblblý interní nařízení-jak tě prohlídne lékař musíš tam zůstat, i když nerodíš). Tak si to radši nechávám, až to bude opravdu k nevydržení...abych tam netrávila zbytečný čas.
Ale kecala bych, kdybch řekla, že nejsem zvědavá, kdy to bude...jsem! A moc! :? :? :?

Dobré ránko, Teri, nezoufej, ono TO přijde, neboj :) Já jsem se pro změnu dnes probudila s šílenou svalovou křečí v lýtku... (Zdál se mě poměrně šílený sen, o tom, že jsem se koupala v přehradě - tam voda studená, já těhotná, přesto naložená ve vodě :00: ) Po ustání té křeče jsem si říkala, že to beztak bylo jako reakce na tu studenou vodu - hahaha :)
To se Ti ta trouba pěkně vypálila, hihi, za tu dobu... To já jsem před pár měsíci pekla také dort, ovšem zapomněla jsem na něj a téměř celý jsem ho zpálila... V celém domě se nedalo dýchat... Tak to jsi Ty vyvázla ještě v pohodě :)

In reply to by Hanek

No, to máš pravdu, že jsem na tom byla leště dobře, haha! :(
No, to určo bylo z tý studený vody, to je jasný... :D
Já zatím nijak zoufalá nejsem, ale manžel pořád přemlouvá a přemlouvá... }:)

In reply to by Tez

Ahojky Tez, stim spanim jsem na tom uplne stejne, je mi vedro a tak nemuzu usnout i kdyz mame vsude otevrena okna, manzel mi rika, at si snad jdu lehnout uplne ven :s: No a kdyz uz usnu tak me behem hodky zbudi plny mocak a musim na zachod, jeste me k tomu vsemu boli trisla a stydka kost, takze nez se nekam dohrabu, nooo hruzaaaa :jawdrop: :00: Jsem 39tt a uz bych to taky rada mela za sebou. Doktori me strasily predcasnym ve 36tt, mela jsem i hodne bolesti a nic. Tak nevim. To cekani je na prd :spid: A stim chozenim ven, ja se porad nekde couram, do kramu, na zmrzku a tak ruzne a kdyby neco mam mobil a pohotoveho manzela :dance: Tak snad by jsme to stihly :j) No preji ti hodne stesticka a malemu hodne zdravicka, at mas pohodovy a rychly porod ;)

In reply to by Licique

Děkuju, Lici, já ti přeju to samé!!!
Mě teda taky bolí třísla, ale stydká kost asi nee...nebo nevím, že by mě bolela.
No, já byla kvůli hrozícímu předčasnýmu porodu v nemocnici ve 33 tt. Strašná zkušenost...
To jsi dobrá, já moc chodit nemůžu-mám strašlivej tlak n aspodek a konečník a hlavně-já jsem srab chodit sama... Bylo by mi blbý třeba na ulici zařvat nebo tak něco, haha!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka