Kdy s miminkem poprvé ven? červíci 2009

21.05.2009

Ahojky :ooo: i maminky,
do porodu mi sice nějaký ten čásek ještě zbývá, ale tak mě napadlo, kdy se bere miminko po příjezdu z porodnice poprvé na procházku ven? Kdy jste byly s mimčem poprvé vy? Už mě napadlo, že v létě je to určo jinak než v zimě, je jasný, že pokud mrzne, ven nepůjdu, nebo jen na chvilku, ale když bude hezky...vůbec nemám tušení :00: Nerada bych něco pokazila hned z kraje :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Díky všem za rady :qu: :one: , fakt si někdy připadám jak bambus, ale některé věci mě prostě trápí a nevím, na koho jiného se obrátit, než na vás.

mě se narodil Kryštof loni v květnu a chodili jsme ven hned od druhého dne a od jeho 10 dní jsme se odstěhovali na chatu a tam byl venku od rána do večera... je mu rok a je to rošťák největší :)

Jůva, to jsem ani nevěděla, že doktorka přijde za mnou domů, jsem myslela, že budu muset k ní do ordinace :00: . A to se hlásí u ní, že už jsme z porodnice doma? :?

In reply to by Draconela

To že jsi doma z porodnice musíš nahlásit stačí když tam zavoláš a ona ti řekne jestli přijde k tobě nebo kdy máš z mimčem přijít naše doktorka domů nechodí ale některé chodí to ti řekne :a:

Já jsem šla na procházku hned druhý den co nás propustili z nemocnice. Samozřejmě pokud bude mít miminko optimální váhu. Vše ti poví dětská doktorka až přijde na kontrolu k vám domů.

Ahojky když se zeptáš v porodnici tak ti to určitě řeknou mi jsme mohli hned druhý den po propuštění na procházku akorát nám nedoporučovaly chodit tam kde je moc lidí supermarkety atd. :a: jo a to mám všechny děti v zimním období.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky