Chlapi

21.05.2009

Tak dneska ráno, po probdělé noci vstávám, abych oblíkla kluka do školky, připravila snídani a sváču příteli do práce. Nálada mizerná, břicho jak kámen, když tu se najednou vedle mně začne klubat nejdřív jedna ruka, druhá ruka, potom nohy a nakonec hlava, na rtech blaženej úsměv a říká: "ahoj ty můj inkubátorku, to se krásně spinkalo viď?" No nepraštili byste ho? ://:

:s: jo, jo koukám, že oni ti chlapi jsou všichni stejní , i přes tu svojí urejpanost jsou vlastně roztomilý.

:///: Tak inkubátor jsem podle přítele už od začátku, ale teď přišel s novinkou - do místnosti vchází nejdřív můj mobilní inkubátor, potom mléčný bar a někde za tím funím já :s: Ale copak by se na ty chlapy dokázal někdo zlobit, když nahoděj ten svůj kukuč?? :c:

Ahojka, no to mi připomíná situaci u mě doma, ten můj miláček, ještě ani nemá druhou nohu v posteli a už spí jak špalek :w: :'zz): :'zz): :'zz): pravděpodobně kdybych začala v noci rodit, ani si toho nejspíš vůbec nevšimne :n: a když si mu poztěžuju, že jsem zase v noci nemohla spát :00: , tak mi na to se sladkým úsměvem na rtech přímo do mých unavených očí, pod kterýma jsou kruhy, že bych se na nich mohla věšet, řekne:"No já taky ne, jsem celou noc nezamhouřil oka" při tom spal jak :e): , ani se nezavrtěl :spid: Je to na zabití :w: :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka