Co je to???

20.05.2009

Ahojky holky dá se podle něčeho poznat zda se jedná o plodovku krom toho jet do nemocnice??Druhý den mám narůžovělý výtok a nevím zda to může být plodovka nebo.Nechci nějak zbytečně plašit.Jinak malá řádí jako divá a bříško stále bolí jako při menstuaci.Jinak výtoky mám celé těhu a vždy bezbarvé.Jen druhý den to má narůžovělou barvu a vytýká to ze mě když si sedám nebo se zvedám či udělám nějaký pohyb řeba při ohnutí.Začínám se bát.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem tohle měla taky... A i v knížce jsem četla, že plodovka může vytékat takhle po kouskách. Ale v nemocnici mi řekli, že to je blbost, že by vytekla naráz a bylo jí hodně.
Ale já to tedy neměla narůžovělý...to asi bude něco jiného.

jak moc to z tebe vyteka? Ja mam taky neustale mokry flek na kalhotkach, vzdycky kdyz vstanu tak citim, ze neco malo tece, ale je to vzdy jen pak may flicek... tak mam to taky nejak resit? Ale uz to mam nekolik dni.... A barvu netusim, kalhotky mam barevne :(

Ahojky myslým,taky,že to je plodovka mě odtékala večer po trošičkách a až v porodnici to ze mě šlo více a zátku jsem tentokrát měla bílý hlen sopel a šla ze mě až před tou plodovkou,tak radím zajed do porodnice!já bolesti jako při menstr.měla týden!lepší bude když na tebe kukne a bud tě pošlou domu a nebo tam zustaneš a budeš mít za chvilku mimi už u sebe,tak přeji mamčo rychlý porod :one:

Holky děkuju za odpovědi jsem prvorodička a fakt se začínám bát jinak mám 3 týdny do termínu.
Je možné aby to mělo i takovou do žluta barvu???Když tam je toho málo tak je to růžový ale když tam je toho víc tak je to takové do žluta.Bojím bojím.

ahoj, já bych ratši zajela do nemocnice. vypadá to že by to plodovka bejt mohla a nebo ti odchází zátka-ale ta je spíš jako rosol....to teplé počasí nepřidá a je možné že miminko žene ven...tak držim palečky a až budeš moc tak písni... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka