Holčiny co kojíte - taky jste tak vyflusané???

20.05.2009

Ahojky holky, tak teda nevím, ale mám pocit, že malá ze mě vysává naprosto všechno. Jsem unavená, dneska se asi měnil tlak, malá je od rána čiloučká, takže jsem neměla čas se ani pořádně najíst, protože když jím, tak dělá hm hm a pohybuje papulkou, jako když jí a když vidí, že jí nic nedám, tak řve (no ono pro 4měsíční mimčo není chleba se sýrem zrovna to pravé ořechové, že?). Je mi už normálně blbě, brní mě ruce, motá se mi hlava, padají mi vlasy, bolí mě zuby, záda a klouby a celkově jsem taková nanicovatá, nálada k ničemu, leckdy jsem hnusná na okolí (odnáší to hlavně manžel), jak by taky ne, když teď v noci vstávám co 3 hodiny a kojím, nevyspala jsem se už ani nepamatuju.... Jak to máte vy? Jste v pohodě a svěží, nebo vás kojení vyčerpává?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já se přidávám, mám to taky tak, ale jenom v některé dny. Někdy zase hýřím energií, nevím co bych od rozkoše udělala dřív a spím třeba jenom 4 hodiny a i to s dvouma pauzama. A někdy se nejsem schopná vyhrabat z pyžama a celý den jenom sedím a kojím a pokud nekojím tak jenom sedím, koukám do zdi, nejsem schopná se pohnout a na manžela kříčím - "zlatíčko, potřebuji jídlo", nebo telefonuji - "zlatíčko, skoč mi prosím cestou z práce do obchodu, tady nic není, já umírám hlady a NEMŮŽU!!! nikam jít, protože se mi nechce." :c:

Ahoj, já se cejtim celkem fajn. Samozřejmě kdybych si teď mohla vlízt do postele a spát tejden v kuse tak bych neváhala. Někdy je to horší a někdy lepší záleží to na tom jak brzo vstáváme. A dneska jsem prcka ukecala do 9.30:)) Ale kolikrát si jdu lehnout už ve 22 hodin, protože jsem úplně grogy. A malej se budí po 2 hodinách..........takže si fakt pospim. Někdy si říkám, že už to nezvládnu.............ale teď jsem v pohodě. Hlad mám taky pořád a řekla bych, že mnohem větší než v těhu, což mě strašlivě štve, protože místo toho abych hubla kojením (jak se všude říká) tak moje váha stagnuje. Čokoládu bych do sebe nejradši prala pořád, ale když chci zhnubnout tak se to snažim omezovat a mám z ní neskutečný absťáky!!!!!!!!!!!

ahoj.tak ja kojim kazde dve hodiny.Ve dne v noci,porad.Je nam 5,5 mesice a mala vazi 9,5 kila.Jojo je to cvalik.Navic ji nebavi hrat si sama a porad chce vse delat se mnou a nosit.Vlasy padaji po hrstech,ruce u kolen.A jeste jsem zivnostnik a delam k tomu zivnost.Jsem naprosto mrtva.Pres den nemam sanci spat,kdyz mala vytuhne,tak delam bud zivnost,nebo na zahrade a vecer uklizim,protoze do toho jeste prestavujeme barak.Spim tak 4-5 hodin denne,ne v kuse a padam na hubu...je to boj. ale jsme zenske a neco vydrzime..

Ahoj, já mám asi divný dítě. Večer nakojim v 9 - 10 hodin, usne a spí do 7.. :h: ale poslední dobou se mi pořád motá hlava a je mi jak kdbych vylezla z kolotoče, tak to začínám připisovat taky tomu kojení..

Ahojky,tak přesně tohle jsem si živě připoměla,když jsem v lednu zjistila,že čekám třetí mimi.Když jsem kojila druhého syna,byla jsem věčně unavená,neupravená a tak celkově vyčerpaná,vůbec se mi do třetího nechtělo.Ale teď už se hrozně těším a vím,že to chvíli trvat bude,než se to zase srovná,ale nakonec se to fakt srovná.Holky vydržte,za pár měsíců se tomu budeme jen smát,držím palečky,ať je to co nejdřív,já kojila rok a půl,ale po roku už to bylo jen dvakrát denně,to už bylo super.Mějte se hezky papa

Ivco, to taky znam, jestli te muzu uklidnit, tak ted skoro rok po porodu jsem uz v pohodicce. Clovek si tak nejak zvykne, ani ted nedokazu pres den usnout, kdyz to situace dovoli, v deset vecer se mi jeste nechce spat, od sesti se budim sama od sebe. A ne ze by mi maly v noci spinkal ukazkove, co chvili se budim na dudlika nebo na caj.
Ja teda mam doma poklad, rodice jsou v duchodu, mamka se teda stara o babicku, co potrebuje skoro nepretrzite peci, ale deda je nase chuva. Sice take kojim, coz narusuje luxus dat si pohlidat ditko na cely den, ale kdyz je treba, jede deda se Stepou na prochazku, nebo mi ho doma zabavi, zatim co ja si v klidu poklidim, a tak.
Tak se drz, uvidis, taky si zvyknes, ono nam totiz nic jineho nezbyva.

ja sem na to stejne,navic mala celou noc sili a chce spat se mnou,takze se budi i po hodce po dvou :( Ja ji teda v posteli nechci,takze ma smulu :s: Ale sem nevyspana,unavena,boli me zada a mam hlad,jak pises!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak čokoterapii si taky dopřávám, ale výsledky veškeré žádné, mě zklamala, a to se s čokoládkou kamarádím celý život :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Žanett, no to jsi borec, že zvládáš dvě dětičky, to já si neumím vůbec představit, no ono to asi musí jít, jinak to asi nejde, co? ;) ale ta hlava mě bolí i bez druhého dítěte taky, mě k tomu momentálně přispívá soused s cirkulárkou a nejspíše prořezávající se zoubek naší buřtanky, už jsem se přistihla, že mi při jejím řevu v uších zní takový pískání, aby se to trochu přehlušilo, asi za chvilku začnu slyšet i hlasy a odvezou mě do Bohnic... A jinak se máš jak? Co dětičky?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky