V kolikátém týdnu jste začali chodit do nemocnice?

19.05.2009

Ahoj holky chtěla bych se zeptat v kolikátém týdnu jste začali chodit na kontrolu do nemocnice. Já jsem teď 37+5 a nevypadá, že by mě tam doktorka chtěla poslat. Ona nemá ultrazvuk ale má monitor. Jak jste na tom vy, nebo jak jste na tom byli? :cc):

nechodila jsem, monitor má dr. u sebe v ordinaci....UTZ už se většinou nedělá, dělá se právě monitor. a dr. který ho má v ordinaci do nemocnice neposílá...takže tam půjdeš až k porodu ;)

Tak já jsem 38tt a můj dr má KTG u sebe v ordinaci, takže na ozvy chodím pořád do poradny, a když jsem se ho ptala, kdy mě pošle do porodnice, tak až týden před porodem.

Nazdarek,ja taky nebudu chodit do nemocnice, moje doktorka ordinuje i v nemocnici, tak je pry zbytecne, abych jen menila ambulanci. Jinak na ozvy me posila k jinemu doktorovi, UTZ uz jsem mela od zacatku 3, na vic nemam narok, takze jde fakt jen o ten monitor. Jinak si me pry necha az do porodu

Jsem 38+3, chodím stále k lékaři po 2 týdnech. Když by se mi neco nezdalo, mam prijit okamzite, kdyz mi bude hodne zle, mam jit rovnou do nemocnice, muzu mu zavolat..... Ale chodim k (ceskemu) lekari v Nemecku.. Je to ale uznavany specialista, tak si s tim nedelam tezkou hlavu...

Já jsem v 39 tt a ve středu jdu na poslední kontrolu ke svému lékaři a tu další už do porodnice. Chodím k němu vždy ve středu a termín mám 27.5. a to vychází na středu a tak mě asi rovnou pošle tam. Já mám cs 5 a tak nevím co to znamená spoustu vás tu píše daleko nižší. Poradíte mi. Už bych byla ráda kdyby byl na světě už se celkem pronosí bříško moje. Papa

Ahoj, já jsem do porodnice nechodila vůbec. Můj doktor mě zval pořád jen k sobě a ani neměl v plánu mě nikam posílat. Rodila jsem sice o 3 týdny dříve, ale měla jsem naplánovanou další návštěvu u něj. Pokud tam má ten přístroj na natáčení srdíčka, tak tě asi do porodnice nepošle. Vždycky mi natočili srdíčko miminka, prohlídl mě, kouknul na malou a domluvil mi další návštěvu přímo u něj. Tak asi záleží na doktorovi. Byla jsem docela ráda, že nemusím chodit nikde jinde, byla jsem zvyklá na něj. Ať ti všechno dobře dopadne a prcka už máš brzo u sebe.

ahojky, tak ja byla poprve na ozvach ted (36+0), pristi tyden pujdu jeste k doktorce a pak uz pry do nemocnice.... takze to budu zacinat 39.tt. Ale je to asi vsude jinde. Puvodne jsem myslela, ze ke sve doktorce budu chodit az do terminu, dnes to zmenila, nevim jestli proto, ze se pry zacinam pripravovat, CS mi zvysila na 2.
Ty jsi na tom jak?

příští ÚT jdu na ko do poradny ještě ke svému gynekologovi. Zajímá mne také, kdy už budu chodit na prohlídky do poradny do nemocnice a také, kdy už zase po delší době (od 20tt) uvidím, jak mrně poskočilo ve svých rozměrech a jak roste a vyvíjí se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka