krve by se ve mě nedořezal

17.05.2009

Holky teď mě málem trefil šlak :jawdrop: , šla jsem do sprchy, celá jsem se oholila, bo jsem byla jak medvídek, vylezu jdu se utřít do kuchyně, protože jsem tam měla nachystané mazání najednou jsem zjistila že jsou na ze skříně vytaženém čistém ručníku takové hnědožluté fleky a semo tamo i krev, málem mě fakt jeblo, po rozdýchání jsem to prozkoumala ještě jednou a zjistila že ty fleky jsou suché (asi jsem si blbka znečistila ručník při barvení a ono to nešlo vyprat, ručníky nežehlím a skládala to asi mamka tak si toho nevšimla, nebo to neřešila) trochu jsem se uklidnila šla jsem pro zrcátko a se slzami v očích :r: inkriminovanou oblast důkladně prozkoumala.........no jo lopatička už si na ni nevidím tak jsem se pořezala, já jsem za to tááák ráda, ani nevíte jak fakt sajgon :00: , ještě že mě malinká kope :girl: hned jsem se uklidnila. Musela jsem se podělit jakou mám debilní neděli misto procházek stresuju po holení :ww:

Manžel mne pořád straší, že když mu to nepujde strojkem ani žiletkou tak na mne vem voskové pásky.. :r: ale to mu teda nedovolím..aua..je to sranda..mne to čeká ve čtvrtek, tak jsem zvědavá, ale asi vemu na pomoc zrcátko a manžela..

máme fakt podobné příhody :s: mně se tohle stalo minulou neděli. já se holila dole strojkem. najednou, když už jsem se myla, v rozkroku krev. :O udělalo se mi zle, ale pak mi to docvaklo. i když od strojku bych to nečekala :n: :s:

holky jsem si to fakt užila od začátku až do konce než jsem si to celé od vás přečetla jsem se fááákt ze srdce zasmála, dobrá debatka, jak píše Strnajíček aspoň se nenudíme!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty seš expert, sotva jsem k tomu dosedla z prdla hrdla jsem se zasmála:-D :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty seš expert, sotva jsem k tomu dosedla z prdla hrdla jsem se zasmála:-D

Ahoj Baruš,tak to je mazec.U nás se holení ujal manža,i když se mu do toho moc nechce,já mám u toho vždycky šílený nervy.Já si užila z pátku na sobotu.Začala jsem špinit,bylo to po sexu,tak jsem si to snažila trochu omluvit,ale z nervama jsem byla úplně v prdeli.Naštěstí to do rána přestalo a mimouš stále čile kope,tak jsem už ok.Dnes jsme byli v Ikei pro pokojíček,tak ho budeme postupně dávat dohormady.Už se těším.

In reply to by javorka

ahojky Leňátko, to je dost, že se taky ozveš, s tím sexíkem, to je mazec, to budeš mít strach příště něco podniknout, ale taky mě uklidnila malinká, když mě hezky pokopala, jsou to nervy, jak cyp, co kotník už v poho???

In reply to by barushe

Ahojky,já ti psala v pá email,nic ti nepřišlo?Už mě ten net začíná štvát,dělá si co chce.Dopol jsem tu psala zážitek z dnešní cukrovky,tak si počti.Kotník už je v poho.S tím sexíkem to ted tak horký nebude,ale né kvůli špinění,ale protože mě sere manža.Pěkně si to u mě o viku podělal a včera v Ikei tomu ještě nesadil korunu,takže at si chlapec pomůže sám.

In reply to by javorka

ne mail mi nedorazil, to bych ti hned odpověděla, jsem na pC denně, tak nením kde se stala chyba, ty jo ty už máš za sebou cukrovku, jo??? není to brzo?? Vlastně není ono se posílá mezi 24 až nevím kolikátým týdnem, no tak nás to taky čeká brzo, musím to najít a počíst si. Copak manža podělal, to zas bude dobrý, musíš brát v potaz že je to jenom chlap :s: :s: :s: :s: :s:

no, to jsou stresy ti povím....to jo teda :O Ono celkově to holení už nebude žáááádná sranda, to jsem teda zjistila v pátek já sama, nohy, ty ještě zvládnu, protože ty si dám nahoru a holím je holícím strojkem popřípadě je mám pokrčené, na to mám techniku dobrou, to jde...ale při holení nohou jsem si říkala, že bych se vyholila i mezi jenže taky už mám bříško, které vyčnívá a přes něj si až tak nevidím, tak jsem volala manžela :s: a ptám se ho jestli by mě oholil, nebo jestli mu bude vadit, že budu zarostlá :s: tak prý mu to vadit nebude. No, ono asi, měl strach, ale dřív nebo později ho budu muset přesvědčit, protože pokud jemu nebude vadit dlouhý bobr, tak mě teda jo :s: ještě k tomu v období léta... :s: :s: :s:

In reply to by Radka M.

no to jo, a hlavně když se to neholí pravidelně tak to pak jde o dost hůř a připadá mi to nehygienické, všude to píchá, co si budem vykládat, ale je mi jasné, že bude hůř, že si ještě užijem a pár dramatických okamžiků s žiletkama zažijem :///:

to jsem se pobavila u čtení všech článků, které jsou níže:)
Tedy nejprv jsem se vylekala, co že se Ti to stalo, uf ale pak jsem si oddechla, a ještě ty příspěvky od holek, jojo, aspoň se nenudíme,co?
Tak všem holení zdar!
PS: mě to čeká asi tak za půl hoďky, ale též si na ni už nevidím a tak musí Jiřík:) a tím pádem máme o zábavu postaráno

Fuj teda to šoky co, hlavně, že je vše v pořádku ;) . Já si za chvilku na holení přizvu partnera jak se znám holení se zrcátkem by u mě dopadlo asi katasrtofálně :s:

Ahoj, tak já se s váma taky podělím...Stalo se mi něco podobného. Spršila jsem se a přitom holila dole..no a jak se tak snažím přes bříško, tak se koukám a najednou teče do odpadu voda ne čirá, ale taková špinavá, jakoby při začátku ms...taková tmavě hnědo červená..no jak před ms...tak jsem se vyděsila, manžel byl se mnou v koupelně, tak jsem myslela, že mne jebne..a to doslova a dopísmene.Teklo to asi 10vteřin a pak nic..tak jsem se opláchla, poprosila manžela o nějakou vatu..osušila a chystala se do porodnice..jenže jsem si ještě zavedla tampon, abych zjistila, jak moc krvácím a po vytažení jsem byla uvnitř čistá...po prozkoumání, jestli jsem se řízla, tak taky nic..no prostě dodnes nevím, co to bylo..ale nikomu to opravdu nepřeji prožít, protože jsem měla tlak šílený a chtělo se mi brečet..No každopádně od té doby byl klid a malá kope, na 3D jsme byli a je v pořádku..takže uvidím teď v pátek v poradně, co mi řekne dr. Bavila jsem se s kamarádkou a říkala, že se jí to taky stalo během těhu..hlavně po sexíku, nebo když se moooc přetáhla..ale brrrr fakt to je hnus.

In reply to by ricky1

no tak to je taky mazec, to bych byla málo v pr..... no tak jak dneska, na ty víkendy je to strašně nepříjemné lítat po pohotovostech, nebo po špitálech, v týdnu to jinak cvičí s psychikou, ale vůbec je to na ho..... někdo ani neví, že je těhu 9 měsíců a někdo si to prostě vyžere

In reply to by barushe

no jo, já bych jela ihned, ale když jsem nekrvácela??Víš jak..přijedu do pordnice a řeknu, že jsem asi krvácela ve sprše, ale že jen 10vteřin a teď nic..no a právě že já mám celé těhu docela klidné a najednou toto..no prostě je to hnus..přepadne tě taková panika, že nevíš v tu chvíli, co si myslet a dělat, ruce se klepou a v očích slzy...páč máš strach to je jasný..jinak k tomu holení..včera mi manžel škubal chlupy na nohách..vzal si epilátor a hezky mi je oškubal..sice to malinko zezačátku neuměl, ale pak se do toho dostal a bylo to fajn..já se u toho už trápila..ale ten spodek holení...to asi nebude chtít..bude mít strach. Tak uvidíme.Možná to zkusíme tím epilátorem, je tam i holící hlava, tak to nebude tak nebezpečné jak žiletkou..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: A proto mě musel holit manža...já jsem na sebe fakt nedošáhla a na slepo jsem to neriskla :s: Ach jo, to byla tehdy romantika...manža nadával, já cukala, páč jsem se bála, že mě pořeže, navíc jsem si vždycky sedla do vany a tu jsem prakticky celou ucpala... :///: Stýská se mi :ww:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:///: My taky nemohli....ale ona to byla fakt taková sranda, že na TO manžel asi ani nepomyslel :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já už mám takovej pupiš, že musím se zrcadle, ale Oli fakt masakt, teď akorát chodím a kontroluju kalhotky, jsem idiot, kdybych se radši nechala zarostlá nemusela jsem stresovat!!! Nemáme to jednoduchy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: hororová scéna...Oli při holení :s: :s: :s: :s: :s: máš nmanžela ať tě oholí on, prej to chlapi rádi dělají, já na to nikoho nemám, tak to musím probnout :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :s: :s: :s: :s: :s: :n: :n: :n: tak to by teda nešlo, když né sexik, tak ani holeníčko :s: :s: :s: :s:

:s: toz to si mne pobavila, no holt je to brisko uz velky, ty ses zarijova? Chce to poradny zrcadlo :///: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky