jízda na koni?

16.05.2009

Ahojky holčiny, mám takový dotaz... myslíte že by mimiskovi mohla ublížit jízda na koni?jasně že se nebudu nikde prohánět nekonečné hodiny v sedle a klusat ale jen tak krokem pomaličku ať to se mnou necháže a na chvíli... koně miluju a dneska jsem zrovna byla na jedne akci kde měli koníky a já měla neuvěřitelnou touhu se svést ale nevěděla jsem jestli můžu,tak co myslíte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já bych si netroufla, kvůli otřesům a případnému pádu. Myslím, že to nestojí za to riziko...

Ahojky, já také miluji koně, ale neriskuji. Nechci miminku ublížit. Já jsem teď ve 22. týdnu, ty jsi ve 20., takže jsme obě za půlkou.. To už vydržíme, no ne? Pak ještě než dokojíme a je to. To uteče jako voda... A příští jaro už se budeme prohánět na koníčkách :)

ahojky,já si myslím že bys neměla,měli jsem učitelku a ta byla hrozný blázen do koní,nenechala si je vymluvit i když byla těhotná no a narodil se jí kluk postižený,no a při druhém těhotenství ji ani tohle neodradilo no a já jsme ji potkala zase s chlapečkem a postiženým,myslím že to nebyla náhoda..i dr. jí to vymlouvali,tak nevím,co je pro tebe přednější

In reply to by verča 2

Ahojky. Jezdím od malička,ale v těhotenství jsem si troufla jen na chvíli v kroku a to bylo v začátku. Jinak ne. Ale jestli chceš radu,zeptej se na www.ifauna.cz na koňské diskuzi. Tam je spousta mamin. Ale moje mamča se mnou skákala až do 5 měsíce a jsem naprosto v pořádku :-)

In reply to by verča 2

Ahojky. Jezdím od malička,ale v těhotenství jsem si troufla jen na chvíli v kroku a to bylo v začátku. Jinak ne. Ale jestli chceš radu,zeptej se na www.ifauna.cz na koňské diskuzi. Tam je spousta mamin.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka