jak zastavit prujem u 3 mesicniho miminka ?

16.05.2009

..................

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj Neli,
vidim, jak se tim chudaku trapis, uz kolikaty prispevek. Dej na doktory, Adamek zatim prujem nemel, tak ti poradit nemuzu.
Drzim palce, at se miminku uz brzo ulevi.

In reply to by lufulie

Ještě jsem zapomněla na nemléčnou dietu: výjimka mateřské mléko. Takže jsme museli dávat místo mléčné kaše na noc nemléčnou jen s vodou, pouze jablečnou přesnídávku(tedy z ovoce jen jablko).A slabý černý čaj po lžičkách-říkala Dr.,že jen jednou máchnout ve vodě-prý to staví. Bylo nám tehdy 7.měsíců. Hylak můžou všechny miminka.

Zdárek. Mě doktorka radila jakýsi Hilak (takhle se to vyslovuje, ale nevím, jestli se to tak i píše). Ale nevím, jestli to je už pro takhle malý děti. Skoč si do lékarny a zeptej se, tam ti poraděj. Hlavně musí mimčo hodně pít, aby nebylo dehydrovaný. Jestli jste na UM, nabízej čajík nebo převařenou vodu. To jsem ti moc nepomohla, viď? My máme zrovna úplně stejnej problém, ale náš Kuba má průjem z antibiotik a na to mi lékarnice doporučila sirup, kterej je ale až od ukončenýho 6. měsíce, takže stejně nic pro vás :( . Přeju ať se toho co nejdřív zbavíte. Jo v nemocnici nám řikali, že snad pomáhá UM dělat z vývaru z rýže. To bys mohla zkusit, ale radši si to ověř, jestli to vzhledem k věku můžete :a: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka