Odsávačka mateřského mléka-jaká?

14.05.2009

Ahojte.Jakou odsávačku mléka,pokud vůbec?Já u prvního syna ji neměla a teď váhám,zda ji kupovat a jakou.Avenz isis nebo Medela nebo jiná?Poradíte? :?

Ahoj.Já si taky myslím,že nemá cenu si kupovat tu odsavačku předem.Počkej,až jak se to vyvrbí.Jinak já mám medelu a nedám na ni dopustit.

Ahoj,
já si jí kopovala až při potížích s kolením,ale to je pak důležité jí koupit hned!!!!Mi zrovna neměly penízky a tak jsme měly prodlevu 14 dní a kojení jsme prodloužily taky tak víc to nešlo ale byla jsem vděčná i za to!!!
Já si myslím že by nemělo smysl kopovat odsavačku předem - nikdy nevíš co se bude dít.Ale určo byb si zašla do lékárny nebo zdravotních portřebabych se informovala i o dostatku zboží a penízky si odložila stranou.Uvidíš třeba jí nebideš vůbec potřebovat a jen by si zbytečně dala hodně peněz!!!!
Já mám Medelu dvoufázovou a byla jsem s ní spokojená ,taky mám zkušenost z nemocnice kdy mi hodně pomáhaly s Medelou elektrickou ale ta je samozřejmě držší.Pokud pro vás peníze nejsou až takový problém tak elektrika je lepší tak roční je někdy dřina - obzvláště když kojíš a odstříkáváš pořád dokola.To víš elektrika!!!!!
Však co by jsme pro ty naše mimíska neudělaly!!!!!!
Přeju aby si jí vůbec nepotřebovala a kojení šlo pěkně samo!!!!!!

In reply to by Gertička

Dík.Víš já u prvního syna měla strašně moooc mlíka musela pořád odstříkávat a moc mi to ze začátku nešlo.A teď mám pocit,že už to zas nebudu umět a budu se zas trápit.Měla jsem zatvrdlé mléko a horečky 39 a tak bych to nerada zas podstupovala.Ale máš pravdu.Uvidím po porodu a pak uvidím.Díky za radu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky