Kontrola se blíží :-))))

14.05.2009

Milý deníčku a všechny holky :),

dlouho jsem tu nebyla, ono u mě ani není nic nového, ale taky mám fůru práce, takže na vás jen občas mrknu, co je nového, jestli nová těhulka nebo tak...... takže gratuluju úplně všem novým těhulinkám, taky všem co jim rostou bříška, ať je všechno v pořádku a prostě si všichni užívejte těhu a miminka a snaženíčko :qu:

no a jaké jsou novinky u mě? v podstatě žádné... trpělivě čekám na další kontrolu v CARu, neměřím BT, ani se nijak nesleduju, baštím jen kyselinu listovou a to je asi tak vše.... dokonce jsem už vypustila i čajíky, nedělaly mi dobře :n:. Taky mě naštvali s tím Juklovským čajem, volala jsem tam, jestli by jich měli na odběr konečně víc a bylo mi řečeno, že tam mají vždycky tak 2 a víc prostě nedodají.... :( nechápu proč, ale je to tak..... takže se všem co jsem jim čajík slíbila omlouvám, protože letět tam ten daný týden vždycky pro 2 čaje je nad moje síly a hromadná objednávka prý udělat nejde :(

minule mě tu holky dost vyděsily, když jsem psala, že po vyvolávačce znovu krvácím, volala jsem k zastupujícímu doktorovi, uklidnil mě, ať neplaším a přestanu číst internetový diskuze :s: ... prý pokud to mám nepravidelné a neovuluju a nikdy jsem navíc vyvolávačku nedostala, tak to určo nic není a je to prostě další mrška nezbedná :spid: .... tolik asi k tomu, že mě tu holky děsily rakovinou a podobně..... jedno jsem si ale ujasnila, vyvolávačku už nechci :n: , to si raději na mrchu těch 56 dnů počkám :00: ... no a jinak nového nic, příští týden dám vědět, jak jsem dopadla v CARu, jestli už mám léky nebo ne.... mějte se všichni moc krásně :a: :ooo:

A kdo ti takový hrůzy psal tady?No fuj,já ted chodím taky do Caru a na každou návštěvu tam se taky těším :)

Ahoj Lulu, určitě příští týden napiš jak jsi dopadla v CARu a ať to jsou jen samé dobré zprávičky :a:

In reply to by MiškaT.

Ahojky Miško, moooooc děkuju, snad už se to někam pohne :dance: ... a jinak ani nevím, jestli jsem ti gratulovala k holčičce v bříšku :e): :h: :q: .... takže jestli neeee, tak velkááááá gratulace :one: :ooo:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka