Je to holka !!!

13.05.2009

Tak jsem se vrátila a je to holka.Neumíte si představit,jak jsem šťastná.Taťka se tam málem dojetím rozbrečel a kluci už všude říkaj že budou mít ségru.Fotku bohužel nemám,nějak jsme si se sestrou špatně rozuměli a neudělala mi jí.Ale mám to alespoň na DVD.Tak vám všem přeju,ať se vám taky splní co si přejete,ale hlavně ať máte pohodové těhotenství a zdravé prcky.Lucie

Kliknutím vložíte smajlíky:

moc ti gratuluji k děvčátku,věř,že vím jak se cítíš,mě když před 3 týdny řekli na velkém UTZ,že budeme mít holčičku,tak jsem bulela jako želva a manža taky nějak podezřele rychle mrkal.No po dvou klucích se není co divit.Přeji ti taky pohodové těhu a jen samou radost.Papa :a:

Já bych si taky přála holčičku, ale vím, že přírodě prostě neporučím. Ještě se musím nechat tři týdny překvapit a jenom doufám, že nás nebude prcek moc napínat....

No super! Taky bych chtěla malou buchtinu. A platila jsi tedy nakonec tu stovku? Já tam jdu zítra a platit se mi za to nechce...

In reply to by Blairwitch

Děkuji za gratulaci.Tu stovku jsem platila a 200 za to natočení na dvd.Ale myslela jsem si,že na tom srdíčku už mají 3D ultrazvuk,ale měli normální.Ty jdeš tedy určitě přímo na ten 3D,protože na tom srdíčku jsou jen pondělí a středa.Tak dej vědět jak si dopadla.Pa

In reply to by Lukyna

Ahojky, tak jsem byla na tom ultrazvuku. Byl normální, žádné 3D, ikdyž to mají na dvěřích napsáno. Ale představ si, že ačkoliv je to jen o pár dveří dál, tak tam už chtěli za určení pohlaví 150 kč!! No každopádně jsme nic nezjistili, prý to nešlo vidět. Takhle si budu muset počkat až do porodu :s: Zítra jdu ještě ke svojí gyndařce, tak se zkusím zeptat tam, jestli to uvidí. Pak už to vzdám :)

In reply to by Blairwitch

Tak to mě mrzí že ti to neřekli.,to je fakt škoda.Čekat do porodu bych asi nevydržela.Mě řekli tu holku,jenže já tomu stejně nemužu uvěřit.Minule mi totiž taky tvrdil doktor holku a narodil se mi kluk.Tak mám pořád takoví pochybnosti.Ještě se objednám k tomu Zahrádkovi na ten 3D a snad mi tu holku tam potvrdí.Nechce se mi sice vyhazovat tisícovku,ale nahrává to opravdu půl hodiny dá k tomu fotky a je hrozně hodnej a všechno vysvětlí.Tak ať ti to zítra dobře dopadne.A jakou máš gyndařku?

In reply to by Lukyna

No jo no, bohužel to prý nešlo vidět. Ale moc se nedivím, ten ultrazvuk se mi nezdál jeden z nejlepších... No a přesně jak píšeš. Nikdy to asi není z Utz stoprocentní. Mojí kamarádce zase slibovali na 90% kluka. No a vylezla holčička :) Jo jo, Zahrádka je prý skělý gyndař. Já chodím k dr. Hrbkové. A na to, jak je s ní spousta holek nespokojená, tak já si nemůžu stěžovat. Ale natáčet si prcka nenechám. Je to vlastně kvůli penězům. Jsem sama a tak si tohle nemůžu dovolit. Obzvlášť že mi od února ještě nepřišla ani koruna od sociálky (jsem na neschopence). No ale jukla jsem se teď do knížky a mám tam datum 19.5. :? To je divný, dr. říkala 15.5. No raději si tam ráno zavolám, jestli se sestřička nesekla... A ty k Zahrádkovi chodíš nebo je to jen jednorázovka?

In reply to by Blairwitch

Já chodim k Havránkovi,je to takovej vydřiduch.Za fotku chce 100 korun a minule si řekl za určení pohlaví 300 korun.On mi právě tvrdil,že budu mít holku a narodil se mi kluk.Tak pak mi musel nakulit zpátky peníze a strašně se divil,že se spletl.Teď jsem u něj byla v pondělí a hned jsem mu dala najevo,že mám u sebe jen stovku,tak mi hned odpověděl,že stejně nic neni vidět,tak mi pohlaví neřekne.Je hroznej.Právě proto jdu k Zahrádkovi na ten ultrazvuk,peníze sice taky nemám nazbyt,ale do práce ještě chodim,tak to nějak zvládnu.To je hrozný s tou nemocenskou,taky jsem na ní chtěla jít,ale kvůli penězům to nejde.Potřebuji pravidelnej příjem a nevim co bych dělala,kdyby mi nepřišli peníze.tak se drž,ať ti brzo dorazej.

In reply to by Elík 01

No tak to je paráda. Já tam byla s mamčou a zrovna když se pí doktorka zaměřovala na nožičky a ručičky, tak tam mamka zahlídla buchtinu. Jenže já v tu samou chvíli zahlídla bambána :) Tak zase nepotvrzeno :) Já ti asi opravdu budu muset počkat do toho porodu. Což se mi nechce, protože budu muset vyprat oblečky jak pro holčičku, tak i pro chlapečka :) Jinak je samozřejmě fajn, když to bude překvápko, až toho prďolku vytlačím :) A máš pravdu, hlavně že je prcek v pořádku. Za to jsem nejvíc ráda, protože jsem o mimčo hodněkrát přišla. Teď se drží jako klíště :)

to je dobře, že se splnilo vaše přání! :qu:
Jak tak čtu, tak už doma dva :cc): :cc): kjukánky máš? Kolik jim je?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka