Od kdy čajík

14.05.2009

Cauky holky...tchy ne porad mele neco o cajiku...odkdy jste vy davali treba jen na liznuti ci na chut nebo treba i na zizen mimcum cajik????mame sice lahvicku pro mimisky od narozeni ale malou plne kojim...takze spis takova sychrovka...Terezce je prave tyden a den

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já plně kojila a doktorka říkala , že je čajík úplně zbytečný.Přední mlíčko je na napití a zadní na jídlo.Tak mi to bylo řečeno ,kojila jsem ho dlouho a vždy mu to stačilo :s: Tak pa :a:

ja si taky rikam ze ji urcite mleko staci...ale spis bych to udelala kdyz bychom jeli ven tak abych mela neco v zaloze...zatim je totiz dost zrava :s: ale vzdy si parkrat cucne...tak spis jako na zaplacnuti pusinky...no uvidim....diky
Michalka

V lékarně prodávají čajíky snad od 6dní miminka.Jsou bylinkové.Taky jsem je malímu dávala.Měla jsem malou láhev a mezi kojením jsem mu dala občas cucnout uklidnil se a pomáhalo nám to i na prdíky.

Ahoj mě taky pořád tlačili do čaje, ale na www.kojeni.net je uvedeno, že u kojených dětí stačí dávat tekutiny od 9 měsíce. Naší Terezce bude příští týden 8 měsíců byla plně kojena, od 6 m, přikrmujeme a tento týden jsem ji začala pomalu zvykat na čaj. Jinak stále kojím. Já myslím, že nemusíš spěchat. Klidně se i poraď s doktorkou. :a:

Ahoj ja jsem malyho kojila a prikrmovala umelym mlikem. A kdyz mel 3mesice dostal prujem a k tomu jsem mu daval kuliska a ryzovej odvar. V te dobe jsem zkousela i caj nebo prevarenou vodu, ale nechutnala mu. Ve finale caj jsem zacala davat az s prikrmama od 6 mesice.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka