dnešní kontrola a poradna

14.05.2009

ahoj holky , právě jsem se vrátila z poradny, jsem uplně nadšená, doktor nás jen chválil, máme skvělé výsledky.... :qu: ....to naše kuřátko je nádherné, polykalo plodovou vodu , hrálo si s ručičkama a cucalo si paleček.. :cc): už mě doktor objednal i na triple test, krev mě budou brát 2.6., tak uvidíme, snad to bude o.k. Ale zapoměli jsme se změřít, tak vůbec nevím kolik máme cm.. jestli se to ještě teda měří...pan dr. říkal , že příště už se ani nevejdeme celý na obrazovku, jak budem velcí.. :s: Tak mějte holky pěkný den, ten můj začal nádherně.. snad mě dneska hormony nechají v klidu.. ;)

jinak jsem zapoměla napsat, že jsem nepřibrala ani kilo, vážím pořád stejně jako před měsícem...ale to přijde a brzo.. :s:
tlak 130/60, bílkoviny a cukr v pohodě.. :) zítra jdu poprvé do kurzu, tak jsem zvědavá, co tam budem probírat :dance:

tak to ti moc gratuluju :qu: :qu:
ráda čtu takový zprávičky!!! :qu: :qu:
tý brďo, vy jste nejstarší ze LPček, ne?? pěkně nás všechny přeháníte s mískem :!k: :!k: ale to je dobře!!
v jednom odborným článku na netu, jsem četla, že by se mělo začít ustupovat od triplů, že je to nespolehlivá metoda, že nejspolehlivější je určitě screening v 1.trimestru!!
tak ať ti to dobře dopadne!!!
fotečka je krásná, ale musela jsem na mhouřit oči, abych něco poznala :s: to je zajímavý, na svojí rozmatené fotce z UTZ jsem schopná popsat všechno, ale když vidím fotku někoho jinýho, tak mi to dělá problémy :n: :s:

In reply to by Lenis

dík... originál fotka je trošku tmavší, tohle jsem fotila na mob. a poslala do noťasu přes bluetooth ;) , tak je taková světlejší, řekla bych , že je nejhezčí, co mám.. já tam prcka vidím uplně krásně, právě se chystá cucat paleček... a nejsme nejstarší... mají tam holky dřívější termíny, my jsme pátí nebo šestí, ani nevím... tak jestli je screening nejspolehlivější , tak je to uplně supeeer, máme malé riziko poškození 1:16800 a to je dost dobré, mě dr. dneska říkal, že když je to kolem 1: 250 tak už je to dost špatné. :( to bych nikomu nepřála...
a kočko, ani si se nepochlubila svojím miminkem...taky jsem zvědavá na fotečku :)))) poslala jsem ti do blogu ještě jednou, snad už je to líp vidět :00:

Ahojky!!!!Tak to je super zprvička :qu: Mám radost a gratuluju k hravému miminku :||): :k: Jinak fotečka je taky krásná :qu: :qu: Jen tak dál a držím palečky v dalších testech...paaaa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka