3D ultrazvuk v 19tt

13.05.2009

Ahoj maminky a miminka,
chtěla jsem se s Vámi podělit o zážitek z 3D ultrazvuku. Nejdřív jsem si totiž říkala, že je to zbytečnost, ale nakonec jsem se objednala. mám už dvě velké děti a při tech ultrazvuk teprve začínal....natož aby se dal nahrát :00:
Byla jsem v Heliosu v Brně, paní doktorka super, zkontrolovala vývojové vady, 20 min záznamu.
Tvrdí že je to :girl: a k tomu velká modelka jak se předvádí. Mám dva kluky 16 a13, tak tomu ani nemůžu uvěřit.
Pokud některá váháte nebo o tomto UTZ přemýšlíte,tak vřele doporucuji!!! :one: :one: :dance:

Můžete se kouknout na :!k: http://beta.cekit.cz/mara/mimi/

:a: :a: :\x: :\x: :dance: :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Nikooool :k: ... to je krásnýýýýý :c: ... moc gratuluji k holčičce :qu: :qu: :qu: :qu: Já mám z tebe takovou radost, že k těch tvým chlapům přibude :girl: ... já jdu zítra :) , tak už se nemůžu dočkat a doufám, že to bude všechno v pořádku a že se nám taky ukáže :c:
Měj se moc krásně :a: :k:

Opravdu krásné.Gratuluji.Já jdu v pátek už nemůžu dospat,ale jsem teprve v 17 týdnu tak doufam,že už se nám šmoula také ukáže.Ještě jednou gratuluji

tak já se chystám příští týden. Mám taky už většího kluka, tak bych brala holčičku (zatím to na ní vypadá) :\x: a nebo to bude kluk s malým pindíkem :///: Akorát, že se na sestřičku moc netěší :r: no už je holt velký, ono se to časem srovná.
Chtěla jsem se podívat na ty stránky, ale otevřela se mi úplně prázdá stránka - nějak mi to nejde :-(

In reply to by berda

ted jsem to zkoušela a mě se to normal zobrazuje. Jen klikneš na play uprostřed a spustí se to. Já jsem byla celou dobu přesvědčená že to bude kluk....a ejhle :///: tak budeš taky možná překvapená. Dokonce jsem se ptaka jestli se tan ten šuldik nemůže ještě objevit-tvrdila že ne :00: asi by mě ranila pepka.
Kluci celou dobu chtěli bráchu a pak se vyjádřili, že jsou asi za holčičku radši....jen se nechtěli moc těšit. Možná tě taky překvapí :dance:
napiš prosím jestli Ti to už šlo pustit. Děkuju

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky