Držte mi pěstí

12.05.2009

Zdravím všechny maminy.Zítra jdu na ultrazvuk srdíčka,konečně se dozvím co to bude.Mám 2 kluky,snad to bude ta vytoužená Natálka.Jo,jinak jsem zjistila,že v ústí v nemocnici stojí určení pohlaví 100 Kč,3D fotka 50 Kč a 15 ti minutový 3D záznam na cd stojí 200 Kč.Myslím že to je super,jinde chtějí mnohem víc.Tak mi držte pěstí ,zítra vám napíšu co jsem se dozvěděla a vložím foto.Mějte se fajn,Lucie

Kliknutím vložíte smajlíky:

penize za urceni pohlavi? :? to jsou trumpety :s: :s: :s:
nezapomen si to dat pisemne, plus potvrzeni na tu stovku vcetne popisu , ze jde o urceni pohlavi, podle me to snad ani neni povolene a urcite je to :sick:
tak at muzes kdyztak reklamovat :s:
jinak ve 20.tydnu to uvidis i ty, na to nepotrebujes komentar za kilo,
nejde o tu stovku ale o princip, to by si na velkem utz mohli uctovat za kazdej spocitanej prstik :one:

In reply to by Danzy

Ahoj,
taky jsem byla včera na UTZ ve 20tt, ale pohlaví jsem sama neuhádla :cc): My to s manželem chceme jako překvápko, doktor pohlaví viděl, ale nenechali jsme si to říct. Přeju krásné těhotenství všem :one:

In reply to by Danzy

To je hloupost, co? Ale fakt to tam mají na dvěřích napsáno. Já tam jdu zítra a stovku se mi dávat nechce. Hrozně mě to rozčílilo :) Schválně se jich zeptám, jestli můžu po porodu kdyžtak reklamovat a dostanu peníze zpátky :)

Koukám, že každá 100 Kč dobrá. To snad není pravda. Nechápu, proč by se zrovna za tohle mělo platit. Asi aby měl dr. na oběd. Já jsem neplatila nic. :n:

teda divím se ledačemu..ale tohle na to Nemá!Ještě sem v životě neslyšela aby se platilo za to že ti řekne pohlaví :n: Je to vážně teda smutný!Já měla utz ve 20tt ted mě čeká ve 30tt..a neplatila jsem nic pouze že jsem chtěla fotečku tak 100,- nic víc.

Taky jsem si všimla toho poplatku za určení pohlaví a rozčilovala jsem se, že si to nechám napsat a po porodu budu kdyžtak reklamovat. nechce se mi za tohle platit. Ve čtvrtek tam jdu taky, tak jsem zvědavá, jestli po mě ty peníze budou chtít nebo ne. Dej vědět, jak jsi dopadla. papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka