fotky z Ultrazvuku

12.05.2009

ahoj holky,chci se zeptat jestli si o fotku z Ultrazvuku říkáte nebo vám jí dává doktor automaticky.já byla na UZ naposledy na 12tt a fotku mi nedal :\/: .Přítel z toho byl smutný,protože semnou nemoh jít a malý chtěl vidět.Teď mám jít až na 20tt.Ale zatím nevím,kdy mě na něj objedná.Teď jsem v 16tt takže uvidím co mi poví zítra v poradně.Můj Dr.nemá hlavně ani Ultrazvuk v ordinaci,ale chodí se na něj do nemocnice.Takže ani nevím jak je teď :cc): velký.Máte některá stejnou situaci.Příjdu si jak v poválečný době.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak já mám první fotku z UZ z 5. týdne, teď jsem v 16. tt a fotek už mám asi 7. Pokaždé jsem si o ní řekla a za každou zaplatila 100,- Kč.

Tak já chodím k doktorovi, ale jinak je tam doktorka. Když jsem byla u ní, tak ta se mě hned ptala, jestli chci fotku, že prďolka krásně pózuje, ale doktorovi jsem si vždycky musela říct, ti chlapi na to asi tak nejsou...

já mám první fotku od svého dr. ze 7tt (to měl prcek 10,2mm) a druhou fotku z 10tt (to měl 3,3cm). Pak jsem byla na screeningu ve FN Olomouc ve 12tt a to je zatím moje poslední fotka. Vždycky jsem si o fotku řekla a za každou platila 50 Kč. Teď když chodím pravidelně každé 3 týdny do poradny, už mi dr. UZ nedělá,takže ani nevím,jak prcek roste. Vždycky mi jen prohmatá dělohu,zkontroluje čípek a to je vše.... :( Ale 28.května jedu na další genetický UZ do Olomouce,tak tam si fotku vyžádám. Už se nemůžeme s manželem dočkat :c: Vyšetření tam mám zdarma,jen za tu fotku chtěji 50 Kč,což je pakatel.... ;)

Holky moc vám děkuju,jsem těhu poprvý tak jsem z toho všeho nějak mimo.Nejhorší je,že jsem z malýho města a na výběr tady jsou jen dva doktoři.Takže si nevyberu :n: .Zítra se v oradně optám,kdy mám jít na další UZ a pak písnu co mi řekl.Doufám,že to bude dřív jak v tom 20tt.Díky všem Martina :a:

o fotky jsem si vždycky řekla, první mám z 11. týdne těhu - platila jsem 30,-, pak jsem už chodila na ultrazvuky do porodnice a tam mi ochotně foto udělali, když bylo něco vidět a neplatila jsem nic.

Ahoj,
taky jsem si musela o fotku říct a za každou zaplatit 30 Kč. První foto dělal v 8tt, druhé ve 12tt, v 16tt mi fotku nedělal, jen si prohlédl mimi na UTZ, a pak mi odebral krev na testy.

Ahojky, já dostala první fotku v 10tt a druhou ve 13tt...o obě jsem si musela říct a za jednu platila taktéž 50,-...měla jsem ale hodně protivnou a neochotnou dr., takže další fotky už mi neudělala s tím,že už přeci dvě mám...rozhodně si řekni!

Určitě se na to zeptej zítra, jak to tam chodí. Já dostala první fotku až ve 20 tt a potom ve 30 tt. Jo a taky na tom UTZ ve 20 tt byl přítel se mnou i mi to Dr. řekla, že může přijít, potom už nebyl, protože mi vždycky vyšetřovala vnitřně zkracování čípku a to jsem ho tam ani nechtěla :a:

Cože? to je nějaké divné... on tě vzal ve 12tt a pak až ve 20tt? To je hodně divné, a co kontrola v 16 a 18tt která se běžně dělá a odebírá se krev na tripple testy....????

Jinak já si o fotku pokaždé říkám a neplatím už nic. Zaplatila jsem na začátku za celé těhu 800,-

In reply to by Pipik

jo aspoň tak mi to napsal i do zprávy z posledního UZ.Na kontrolu v 16tt a odběry jdu zítra tak uvidím co mi poví.Já dostala fotky jen dvě.Když jsem byla objednaná na UZ k potvrzení těhu to jsem byla tak 4tt a pak na 8tt.A to vše.Tak mi to příjde divný.Hlavně je tady i normální,že tě objedná na UZ.Ty příjdeš včas-kolikrát i rači dřív a na řadu příjdeš třeba až za hodinu.Prostě síla.Martina

AHOJ TAK ONO JE TO VŠUDE JINAK...JÁ DOSTÁVALA FOTKU POKAŽDÉ- JEDNOU ZA TŘI TÝDNY A STÁLO MĚ TO 50KČ.PAK SEM BYLA NA 3D UTZ A TAM TO JE TEDA DRAŽŠÍ PÁČ PLATÍŠ ZA VYŠETŘENÍ, ZPRÁVU- VÁHA, MÍRY ATD ATD A ZA FOTKU + DVD ZÁZNAM...Pa Martina.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka