CVIČENÍ PO CÍSAŘI ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

11.05.2009

holky co jste byly nebo jste po císaři...
kdy jste začaly pořádně cvičit...běhat, cviky na břicho a tak ..............................ráda bych už začala, jsem 9týdnu po porodu tak snad už můžu ne? :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já si myslím, že je to hodně individuální a záleží jak se cítíš. Já se po šestinedělí cítila fajn a břicho už nebolelo, tak jsem začala cvičit podle DVD od Hanky Kynychové, tam se posiluje hlavně pánevní dno a šikmé břišní svaly. Postupně jsem ale přešla na normální zátěž a teď jsem 3 měsíce od porodu a posiluju normálně.

Ahojda, holka měla by si ještě vydržet, teda hlavně co se týká cviků na bříško. Mě doktor říkal tak na 4 měsíci a to spíš jen šikmé, přímé břišní svaly až na 6 měsících. Je to hrozný, já vím, já jsem 4,5 měsíce po císaři a ještě jsem si na cviky na břicho neriskla. Přece jen je děloha oslabená, tak mám strach. Občas jedu na kolo a mám doma takové to šlapadlo na nohy a co si budem povídat, já ani moc času nemám, abych si dala záhul na tělo jako před otěhotněním, bohužel. Tak pa pa

Ahojky...tak me v porodnici rikali,ze do tri mesicu nedelat nic namahaveho a pak pry vse opatrne,postupne a take hodne zalezi jestli kojis... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka