srdíčko

11.05.2009

Ahoj tety, tak jsme dnes byly na tom srdíčku, protože ve 20tt se Dr. nezdály srd. cévy stejně velké tak nás nechaly asi 14 dní čekat (hrůůůza) ale máme to za sebou pan Dr. se u toho tvářil dost důležitě, když viděl můj vyděšený výraz zželelo se mu mě, tak mi průběžně hlásil, že zatím je vše v pořádku, nakonec bylo skutečně vše v pořádku, spadl mi šutr ze srdce, malinká byla naprosto vzorné miminko Dr. chválil, že hezky spolupracuje (to nemáme ve zvyku) ale dala na mě, protože jsem jí celou cestu na genetiku domlouvala, taky cítila jak mi brutálně buší srdce strachem oni tak se moc nehýbala a za obrovské radosti jsem nás objednala na 26.5. na 4D UTZ DVD mají za 650,- tak jsem šťastná že budeme mít takovou památku, Děkuji všem co jste nám držely pěstičky!!!

Ahoj Baru,včera jsem neměla moc času sem brouzdat,tak s malým zpožděním ti moc moc gratuluji k výborným zprávám! :one: :qu: Krásně si užijte 4D,budete mít krásnou památku.Zatím papa opatrujte se :a:

Baruško,velikánská gratulace.Jste holky šikovný.Já věděla,že to všechno dobře dopadne.moc jsme na vás s Kubíkem mysleli.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo uleví, ty si to měla taky masakroidní ať chceš nebo nechceš dokud to nemáš za sebou tak ti to nejde z hlavy, já si osobně myslím, že to za to 4D stojí, pak toho třeba budeš litovat až bude pozdě a holky zde budou vystavovat svá miminka a tobě to pak bude akorát líto, myslím, že je to super památka až ukážeš svému prckovi jak vypadal v bříšku. Pokud jde o prachy....peníze budou,my nebudem jak se u nás říká :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkujeme, já jsem taky strááášně moc ráda, byla jsem jak na trní, doufám, že už to bude jen těhulkovské užívání

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no je to mazec Miško co si budem nalhávat, pak ty debilní tripple testy, to je taky humáč, každopádně budu stráááášně moooc držet pěstičky!!!

:\x: :\x: :\x: super :\x: :\x: :\x:
:qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:
utz bude urcite super, ja se dnes taky objednala :\x:

In reply to by Danzy

tak to máte za chvilinku, to doufám nějakou fotečku přilepíš na nástěnku :s: :s: :s: já jsem na tu svou prďolku strááášně zvědavá jak vypadá, vůbec si to nějak nedokážu představit, musíme přidat fotéčky do zářijovského seznámku pod naše jména, doufám že hodně z nás na to půjde ať máme pořádné album :c: :c: :c: :q:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kujeme, tak jsem si říkala, že se v těhu dokopu pilovat angl, ale copak se mi chce, si šikulka oli, že to zvládáš a ještě malou do toho fááákt borec maminka :one: :one: :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :s: :s: :s: :s: :s: stejně seš borec, v pololetí se nepočítá!!! Jakoby se nestalo :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka