porcovaný orgasmus

11.05.2009

Ahojte všechny,je to už asi 2 měsíce co jsem se tady ptala na výraz porcovaný orgasmus,který je prý výhodný pro početí.Nikdo to nikdy neslyšel a holky si ze mě dělaly srandu,že jestli se to dá porcovat,tak by si toho vzaly pul kila. :s: Ale já jsem se po tom tvrdošijně pídila a dopídila.Znamená to,že partner se udělá několikrát po sobě,třeba po 10 minutách,aspon 2x.V té druhé várce je prý o hodně víc spermii.Tak třeba to někomu pomůže.My to teda zkusíme a uvidíme.

Kliknutím vložíte smajlíky:

každopádně něco na tom bude!
Tak doufám, že se vám zadaří, ale věřím že si při tom náramně užijete:)
Hodně štěstí a sexu 3xzdar

No ten porcovaný orgasmus mi popsal doktor gynekolog,tak snad na tom něco je.Jinak můj partner musí zadržovat orgasmus vlastně pořád,protože (i když je to takový divný to tady psát),ale já jsem třeba i 10x a on to vlastně kvůli mě zadržuje.Vždycky musí na pár vteřin přestata a říká,že myslí na bagr :///: :s: .No uvidíme jak to s tím snažením půjde dál.

já jsem zase slyšela že je dobré když se u partnera orgasmus oddaluje. Že prostě když už cítí že to na něj jde ho vyndá a chvilku si dá pauzu a pak zase. To když se zopakuje 2x tak pak spermie vystříknou větší rychlostí a je větší šance otěhotnění-že se jim vlastně pomůže se dostat hodně hluboko-ale asi to málokterej chlap dokáže :s:
Jinak o tomto jsem neslyšela. Spíše o tom,že si má chlap dát pauzu a až nastane den D-tedy ovulace, tak má do ženy naráz pustit vše co má. Potom je spermií mnohem více v jedné dávce a je také vyšší šance-no a samozřejmě je dobré když žena po styku hodí pánev nahoru-holt se těm breberkám musí trošku pomoci :///: :a:
Ale s tím že druhá nebo třetí dávka orgazmu obsahuje více spermii se mi zdá dosti divné. Co si pamatuju z našich náruživých dní, tak po druhé a po třetí už neměl skoro nic...takže opravdu nevim :a:

In reply to by JaMiOn

No tak k tvé první části musím říct,že můj chlap to s tou pauzou dokáže a ne jen 2x :-) no a k té druhé části,to je asi fakt blbost. Jsem vyučená jako chovatel koní a měli jsme plemenitbu a potom jsem pracovala v chovu prasat a kanci i hřebci skákali jen jednou denně a to ne každý den. Kdyby to tak fungovalo,tak je 2x tolik koní,prasat a vlastně všeho. A ono je to plození stejné u chlapů jako u zvířat

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

přesně tak...to asi pan doktor je nějakej nadsamec a myslí si že jdou takoví všichni chlapy..no a na druhou stranu je to dobře že už na podruhé a nebo na potřetí nic moc neni..ona stačí kolikrát ta jedna várka :s: :a:

In reply to by dolynka

Ahojky, no já zjistila, že jsem pozitivní teď přes víkend z testu, takže zítra mě čeká kontrola u dr. Já to odhaduji tak na 5. týden.Daška

In reply to by dolynka

Takže je to už 7.měsíc!!!! Dneska mě pan dr vyšetřil a ukázal mi hned bušící srdíčko toho bobíška co mám v sobě. To bylo tak krásné, že jsem se z té radosti celá rozbrečela :§) Udělal mi i fotečku, tak na ten zázrak teď koukám :qu: Přítel byl na vyšetření se mnou, tak jsme tu radost mohli hned prožívat společně :\x: A jak to vypadá s tebou? Zatím snažilka?..nebo už něco víc?Daška

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka