Konečně!!! Aspoň něco:-)

07.05.2009

Ahojte, taaak jsem se konečně dočkala té mrchy po revizi :spid: :one: . Včera to bylo 6 týdnů od zákroku, tak jak skončí, jdeme na to :|-|: . Jé aspoň nějaká pozitivní zpráva po dlouhé době :\x:

Tak to je moc dobře, to ti přeju. Já zatím čekám, je to teprve měsíc, tak mám asi ještě čas,ale už aby to bylo.

In reply to by Beru

Odepisuji až dnes, včera mi záhadně tyto stránky vůůůbec nešli :? Tak ať ti mrcha taky brzo dorazí, je to úleva jak :pig: :s:

To je dobrá zpráva. je zvláštní co že se na tu mrchu i těšíš. Taky jsem to zažila a pak byla šťastná že konečně přišla. Tak ti držím palečky ať brzy hlásíš dvě //.
Pa Hanča

In reply to by Lucka27

Ano dorazila po třech týdnech a byla jsem šťastná jako blecha. Tak já slavnostně prohlašuji že se od tohohle víkendu opět a na plno snažílkujem :|-|: .Doufám že nám to brzy vyjde. A co ty,už se tedy začnete snažit?

In reply to by Hanulka 23

Jsem koukala, kdo mi to píše :s: Tak ty už si dál jak já, už myslím 3?měsíc seš? Tak to už můžete :|-|: :one: . No, my tomu necháme "volný průběh" už teď a uvidíme :dance:

In reply to by Lucka27

ikonky. Za dva dny mám dostat MS a od včerejška mi je nevolno,tak uvidíme co z toho bude.Je pravda že oficiálně se snažíme od víkendu ale nehlídali jsme si to ani před tím. Tak dooufám že budeme brzy hlásit obě dvě //. Moc ti to přeju

In reply to by zaneta.111

Díky, měla jsem jít na druhou vyvolávačku a naštěstí to přišlo samo, tak teď už jen čekat, jestli se zadaří :dance: To víš, našli se v našem městě i nepřející lidi, tak snad jim tu radost překazím :qu:

In reply to by Lucka27

:jawdrop: to si děláš srandu.
No snad se vám brzo zadaří. Nám to trvalo 10 měsíců. Tak snad na druhý nebudeme tak dlouho čekat. Chtěla bych tak rozdíl max 3 roky.
Tak jak budou // tak dej vědět. Já se nerada pořád ptám a už ne mezi lidma na ulici. :a:
Žana a Amálka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka