Ahojky holčiny...

11.05.2009

Dlouho jsem tu nebyla, nějak teď vůbec nemám čas :-(( v práci je fofr a domů chodím stahaná jak kotě...
Jinak teda moje jakoby MS dorazila 30.4. a a trvala poze 3 dny...a vůbec mi to nepřipomínalo mrchu, celé tři dny jsem pouze špinila!!! Nevím co si o tom mám myslet...těhu test jsem si nedělala, prostě nemám čas si ho ani koupit!!!Bradavky mě bolí jako čert, ale nic si od toho neslibuju!!! Zítra jdu na kontrolu k té své léčitelce, tak uvidíme co je nového a co mi zase pěkného prozradí...
Tak se zatím mějte a ať ten týden rychle utíká....

Nevím nevím, ale rýsuje se tady asi další těhulka. Pokud jsi jen špinila tak to může znamenat uhnizďování mimíska. Zkus třeba někomu říct, jestli by ti test nekoupil.

In reply to by Andisek

Kéž bys měla pravdu...Noo to špinění mě hodně zarazilo, cykly před tím sice byly nepravidelé ale MS se vždy rozjela ve velkém a teď?? :?
Test jsem už ošéfovala...nechci aby to věděl přítel, takže maminka mi ho zítra koupí a já to rozseknu... :)

teda skusila testik,pokuď pišeš že tě strašně bolej bradavky tak by to mohlo vyjit,a ta tvoje ms.možna bylo zavrtani..Taky jsi pamatuji,psala jsi že lečitelka ti řekla o miminku na cestě tak snad je to tady.A to že někdo,neodpovi tak z toho nic nedělej,je skoro leto malo kdo sedi u počitače,ja teď taky malo chodim na pc.je mi pořad blbě jsem v 10tt,tak malo kdy sem zavitam.Tak pak pisni jak jsi dopadla,a držim palce :one:

In reply to by ludinaml

děkuji za odpověd...také mě napadlo zavrtávání mimíska...ale nějak se mi tomu nechce věřit! V týdnu udělám testík ať mám jasno...Kéž by se zadařilo...až budu vědět více, tak dám vědět určitě.

Sanny to je nejaky divny ne,ze mrcha trvala jen 3 dny a jeste jen spineni :n: treba se ti zavrtaval mimisek :one: :cc): koukej si udelat par minut cas a pro ten testik si skoc do lekarny :w: a nevymlouvej se,ze nemas cas :s: a dej nam hned vedet jak jsi dopadla.A co BT?meris? :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka