koupila jsem ho nešlo to vydržet!!!!

10.05.2009

http://www.i-bazar.cz/pictures/pics/jane-slalom-trojkombinace-ebory-h13…

holkýýý moje nešlo to, snažila jsem se, ale prostě to nešlo, tak dlouho jsem se na něj chodila dívat na tyhle stránky až už ho mám konečně doma, jsem z něho úúúúplně hotovson je nádhernej a kdyby náhodou Nellince narostl pindík tak ho může mít i Eliášek co říkáte :cc):

In reply to by Radka M.

přééésně to jsem si říkala, ale fakt to nešlo, říkala jsem o tom Javorce že mám výčitky, že si chci už koupit kočár a ona mě dobře setřela, že už ho má měsíc a něco koupený, tak to mě docela popošťouchlo :s: :s: :s: :s:

In reply to by Radka M.

není nový je jetý, mám ho z druhé ruky nový stál 24000,§ což je masakr, to se mi za něj dávat nechtělo i tak to byl masakr stál 15000,- ale říkala jsem si že dlouho bude mou součástí takže se přece dva roky nebudu dívat na kočár který se mi nelíbí, hlavně naši říkaly, že se s kočárkem nechtějí nadřít, ale užít si to, tak jsme do něho šly

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkujííí už taky Miško přemýšlíš nad kočárkem, máš už nějakého favorita????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

viděla jsi ten kočárek i na vlastní oči? Nechci tě odrazovat...jen ti ale napíšu moji zkušenost... přesně tenhle, nebo teda ne tenhle, já chci tříkolku s dvěma předníma kolečkama, ale stejnou barvu-černo bílou a značku Firkon jsem měla vybranou, ale pak když jsem ho viděla na vlastní oči, jak je mohutný a jak je ta boudička (stříška) velká a mohutná tak mě to odradilo...a už mám vybraný jiný typ....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nechtěla jsem tě samozřejmě odradit, spíš jen říct moji zkušenost... :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no teda mamko si mě dostala, prej tssss už mám od listopadu vybraný :s: :s: :s: :s: to jsem ještě ani já nebyla těhu :s: :s: :s: :s: :s: :s: jsou pěkné oba jen nevím, jestli na chlapečka ten moc barevný, jinak je hezčejší než ten černobílý :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo ovenko a když to budou dva kluci??????? No nevim nevim :00: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :s: :s: :s: já ho radši doma nemám, jsem pověrčivá, tak ho nechci ani vidět, taky doufám, že tam té mojí prďolce nic nenaroste :s: :s: :s: :s: tak vy už dáváte dohromady postýlku????? Tak to je mazec, není to brzo????? :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

né v klidečku Oli jseš moje holka a já nejsem nějaká cíťa, každého věc jak se k tomu potaví, já jsem na ta naše miminka taky strašně zvědavá už se těším na seznámek foteček :s: :s: :s: :s: :s:

:s: a dobre si udelala, my meli taky vybrany Jane, presne ten samej, ale ted uvazuji o Casualplay. Ja se taky nemuzu dockat, az si budu vozit to nase ditko v kocarku :-).

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je z druhé ruky a i ve skutečnosti takhle vypadá asi nějaká šekovná maminka, to mě je jasné, že ho moc šetřit nebudu, tak leviroo má být na nafukovákách??? Tak to je super zprávička, já jsem z něho nakonec polevila, protože mi každej pomluvil ta kolečka a taky nemá ruční brzdu a já se právě moooooc těším s prckem na brusle

Tiše závidím :one: dobrá volba, hlavně že už teď dělá radost a počkej až v něm budeš vozit svůj nejdražší poklad :qu:

In reply to by lilian

tak to bych asi byla v usměvavá s jakým koliv kočárem, protože se na tu svoji prdelinku moooc těším, já jsem ho hlavně pořizovala, protože jsem slyšela samou chválu a já jsem sportovec, takže na kolečkáče, budem s malou vyrážet, bez ní ani krok :s:

In reply to by barushe

já mám ještě čas na tápání :s: , ale nechci trojkolku, mám termín v listopadu, a prej není moc vhodná na zimu, nevím...
chci kočárek se 4 kolama.. chci trojkombinaci nebo čtyřkombinaci a nevím , co budeme mít, tak barvu jsem si vybrala zelenou, ale to se ještě všechno může změnit. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no tak ten první to je brutální zelená, já mám ráda jednoduché věci, tyhle kočárky se mi zdají strášně přeplácané, ale ta autosedajda je hezounká

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka