po ms vysoka teplota

10.05.2009

Ahojky holciny,nejak sem nestiham tak casto chodit,ale urcite se napravim :ww:
tak po kratke a slabe ms (jeden a pul den slabe krvaceni a pak jen skabe hnede spineni) jsem se presunula do 12 mesice snazeni.2 dny pred ms me zacali bolet prsa,nemuzu vubec spat na brisku,a boli me doted.a to ja je nikdy pri ms ani necitila,tak me to to zarazi......no a dnes rano jsem si zmerila teplotku abych mohla zapisovat dalsi grafik a zustala jsem čučet na teplomer.nikdy po ms jsem ji takhle vysoko nemela......tak me zas trochu hloda cervicek :dance: jestli by tam prece nemohlo byt :cc): a nebo se me zblaznilo telo.nachlazena nejsem.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=5/userid=65547 holky co myslite????????? :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Misko,ja si taky nedavam moc velke nadeje,cervicek tam sice hloda ale nechci byt zkamana.
zacala jsem se tesit na dalsi snazilkovani ale ta teplota me zmatla.vim ze ty prsa muzou byt hormonama...,no jsem zvedava na zitrejsi teplotku a kdyz tak testnu kolik carek se me tam vymaluje :00:

jo a jinak jsem cetla vzkazik na srazik,ale ted uz to nemuzu najit a nejdou me najit dorucene zpravy,nejak to tu blbne,tak to pisnu sem tobe.pristi tyden ten srazik nestihnu,tak se kdyztak pripojim az na dalsi :a:

Mi to taky jednou udělalo a pak další den teplota klesla. Já mívám po utroši taky slabou ms. Ale pokud tě stále bolí prsa, tak to vypadá asi na mímo. Zítra chci vidět testík s //.

jak moc bych ti prala aby to bylo :cc): !!! Zatim to tak vypadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ale nechci nic zakriknout,tak pak hned dej vedet a ten test si kup již dnes , abys ho meli již rano,ale podle me by se ti už i dnes odpoledne mela ukazat čarka. :one:

Čauec koči,já myslím,že to ms ani nebyla,vypadá to,že to slabí krvácení bylo zahnizdování.Nechci dávat planý naděje,ale katulisko vypadá to teda fakt na :||): :cc): :e): Budu na tebe myslet a držet co nejvíc prstíku :w: :w: :w:

In reply to by kesja

Ahojky Kesjinko,ja nevim...je to divny
mela jsem ms poprve po ultrosi,tak nevim jestli takova ms neni zpusobena tim ultrosem
no asi si dnes koupim testik a kdyz bude teplotka i zitra vysoka tak testik udelam
dam pak vedet a dekuju za prstiky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky