KLMM - dnešní poradna

07.05.2009

Ahojky berunky. Tak se teprve teď dostávám k tomu, abych vám písla, jak jsme dneska dopadli. Psala jsem tady svoje obavy z toho, jestli dost přibíráme a rosteme. A vše je ok. Podle váhy, co má Dr. malá za měsíc přibrala o 800g, váží tedy ve 4 měsících 5700g, vyrostla o 3cm, měří 61cm a hlavička jí vyrostla o 1cm za měsíc. Váhu a obvod hlavinky máme stále na dolní hranici průměru, tedy 25 percentil, ale výškově jsme se za měsíc vyšplhali a jsme na 50 percentilu. Supéééééér. Dr. mě uklidnila, že malé moje mlíčko stačí a nasadila nám místo poledního kojení, nebo vlastně k němu zeleninové příkrmy a za 14 dní k dopolednímu krmení ovoce. Tak jsem dneska vzala lékárnu útokem, nakoupila Hami příkrmy první lžička a plastovou Avent lžičku a zítra se do toho pustíme. Jen malinko nevím, jak se mám poprat s přímým sezením, jak píší všude, když se začíná přikrmovat lžičkou. Trochu nechápu, páč se malá ještě moc ani neotáčí na bříško, natož, aby měla náznaky k sezení. Ale to je přeci blbost ve 4 MĚSÍCÍCH, ne? Tak vás moje zlaté ledňadny prosím o vaše zkušenosti s prvními příkrmy, lžičkou a sezením.
KRÁSNÝ VEČER"

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to vidíš,jaká je malá šikulka.Docela mě,ale zarazilo to přikrmování.Mám zato,že kojené děti jedí příkrmy od 6.měsíce.Nám teda,řekl dr. když kojím,tak jen kojit.

ahoj ,
tak vidis jak mala krasne UKAZKOVE pribira.. :), je to velka holka :)
s tim prikrmovanim.. take bych asi pouzila autosedacku , nebo lehatko.. :) tak at male chutna:)
krasny den lenka

Ahoj, my jsme ve 4 měsících teď v pondělí měli 6800 a 61 cm (máme ale kluka). Určitě ale nemáme nic kromě mlíka dávat. Proč ti řekne, že když ti mlíčko stačí, máš už dokrmovat? To je divné....

Ahojky Evi.Ted ještě malá nemuže sedět kvuli páteři.Taky ještě nesedíme i když by Eli moc chtěla.Je to ale ještě moje malá bramburka.Vidíš,že ti malá krásně přibírá a to si měla takovej strach.Hele ještě k těm příkrmum,jestli máš doma polohovací židličku tak malou dávej do ní.Nebo jí na křesle nebo gauči podlož polštíářkama jako do polosedu a tak jí mužeš dávat příkrmy.Evulko,přejeme vám s Eli krásnej den :a:

Ahojky Evulko, hele, Naty je narozená 3.1. a taky se neotáčá, na bříčku začíná podsouvat nožičky pod sebe, ale žádný lezení,na to je moc brzy a otáčet by se měly začát někdy v průběhu 5.měsíce... Jinak naše malá má 6,25 kg a 61 cm, takže je výškově docela malá oproti tomu, co tady čtu od jiných holek. jinak příkrmy docela závidím, Naty je vždycky nešťastná, když jíme, že nemůže taky, vejská na nás a otvírá pusinku, je mi jí líto :s: Jenže Dr. řekl plně kojit, nebo z ní bude ještě větší buřtík.... My tu polohu pak budeme řešit lehátkem-sedátkem, než začne sama sedět.....

Ahojky Evulo,tak to malinka krasne pribrala,my meli ve trech a pul mesicich 6600g/65cm.Na pristi poradnu jdeme az v cervnu,takze s prikrmem si jeste pockame.Ale s tim sezenim je to pekna blbost,muj prvorozeny syn se mi poprve :a: posadil az ke konci pateho mesice. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka