těhulky z OStravy??

07.05.2009

zdravím těhulky a maminky,najdou se tady nějaké z Ostravy?zajímalo by mě jakou jste si vybrali porodnici?já asi zatím Vítkovickou , myslíte že je to dobrá volba nebo máte jiné zkušenosti?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, taky se mi to blíží, tak jsem si projížděla různé stránky se seznamy porodnic a hlavně s názory rodiček. Mezi ostravskými by to asi vyhrála vítkovickám (teď nedávno rekonstruovaná), protože v Porubě mají určitě super vybavení, ale co jsem četla, tak díky množství porodů taky míň času se věnovat Tvým případným problémům...

Ahojik tak já jsem porubačka takže asi do té Porubské jednak tam rodí i moje gynekoložka a moc se mi to tam líbí a to jsem tam byla zatím jenom na ultrazvuku. Jde vidět že to tam mají hodně udržované a dost čisté. Paní uklízečka tam pořád chodí s mopem a uklízí. A je to tam veselé. A doktoři taky příjemní. TAkže Poruba vítězí. Denuliiinka

Ahoj tak to je věc, kterou absolutně neumím rozhodnout. Porodu se bojím jak čert kříže a lidí co jsem se ptala tak mi moc neporadili jelikož jsou takoví, kteří mají dobré zkušenosti ze vševh tří porodnic a naopak jsou i takcí kteří mají zkušenosti opačné. Od těch vítkovic mě zrazuje jen to, že tam není novorozenecká JIPka. Každopádně je plánuji všechny navštívit. Já sam jsem rodilá Ostravačka narozená ve Vítkovicích a co vy holky?

Ahojky,tak já mám termín v září a jsem absolutně rozhodnutá pro Vítkovice :-) Zatím každý kdo tam rodil,to tam chválil,sice se vždy najde někdo nespokojený,ale já nikam jinam jít rodit nechci. :-)

In reply to by bsimonka

ahojky,právě že jsem na vítkovice taky slyšela jen chválu tak doufám že to bude ok :-) Já mám termín hned na začátku října :-) akorát jsem teda nepochopila letáček co mi dala dr. ona je přímo z Vítkovické nemocnice a v tom letáku je napsáno že V.I.P. karta mi zaručí porod ve Vítkách... znamena to že když si ji nekoupím mám smůlu?? jo a ještě jsem se chtěla zeptat jestli se hlásíš do těch předporodních kurzů do Vítek?

In reply to by kacken

Na tu V.I.P kartu se vykašli,stejně kdyby měli moc rodiček tak ti ani ona nepomůže. No chtěla jsem do toho předporodního kurzu jít,ale oni ho bohužel přes prázdniny nemají,takže mi to asi nevyjde což mě mrzí,protože je to super,teď tam chodí kamarádka a jen ho chválí :-) A ty jsi odkud z OV??

In reply to by kacken

No právě,je to na prd :-( Jé já bydlela na Dubině a teď v Hrabové :-) Ale někde v Hrabůvce prý bývají nějaké přednášky k porodu,jen o tom ještě nic nevím,musím zjístit více informací :-)

ani jsem nevěděla že jsi děvucha naša :) já teda nejsem přímo z OV, jsem mezi OV a Opavou (z Kravař-jestli znáš... :? ) a rodit budu zřejmě v Opavě, ale zajímalo by mě, byla jsi nebo jdeš někam do Ostravy na 3D nebo 4D utz?

In reply to by Radka M.

Kravař vím kde je :-) no ještě jsem na 3D ani 4D nebyla ale chtěla bych jenže nevím jestli se mám objednat někam sama nebo je to na doporučení doktorů? :? moje doktorka mi tež prd řekne

In reply to by kacken

pokud to nedělá přímo ona...divila bych se kdyby ti doporučila ať na to jdeš... ono je to spíš o tom, že my ženské zvědavé+samozřejmě naši chlapi, chceme to naše mimi vidět když už ne pořád, tak aspoň často a tak jdeme na 3D utz kde už mimi jde náááádherně vidět, kde je už takové krásně vyrysované a ne takové jako na utz u našich dr v ordinacích. Který jsi týden? Já jdu na něj za 14dní (teď jsem necelý 23T)

In reply to by kacken

nejlepší je jít někdy kolem 22 týdne asi, jak kde... můžeš jít i ve 20t ale to mi příjde zbytečné když ve 20t je velký utz, tak si říkám že lepší je jít o trošičku později pak ať zase vidíš změnu jak je mimi větší a tak... takže klidně příští týden si tam už můžeš volat a objednat se, stejně ti nedají hned termín. Já volala dneska a jdu za 14dní. Jdu tady: http://www.gynet.cz/?path=main&pid=4 našla jsem si to na netu a stojí to 890kč

In reply to by Radka M.

děkuju moc , zkusím si tam teda příští týden zavolat a mám říct že bych se chtěla objednat na 3D ultrazvuk? a ještě by mě zajímal rozdíl mezi 3D a 4D??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka