Tak jsem konečně hodila na web fotečky ze svatby a Natálčiny fotky od narození...

05.05.2009

Ahojky holky, tak jsem se k tomu konečně dokopala. Kdo máte zájem http://picasaweb.google.cz/ivca.konik

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ivco moc krasny fotecky mas.Zrovna vcera sem otcovi posila fotky nasi maly a pritel tu vedle mej rikal jezis ta byla malinka.Rostou nam pred ocima vid?!No a ty svatebni sou krasny ani bych te tam nepoznala a taky sem uchyl na cernobyli takze ta jedna fakt nema chybu!!

In reply to by Šarlota

Ahojky, díky moc, já jsem se nad nimi málem rozbrečela, když jsem viděla jakej to byl drobínek. Rostou, rostou, teď už se nemusím bát jí vzít na ruku jako ze začátku. Já bych se na těch svatebních taky nepoznala, docela jsem byla ráda, když jsem ty šaty svlékla :s:

In reply to by Šarlota

Právě, že se to většina lidí dozvěděla až na svatbě, takže jsem do tý doby vypadala, že mi je úplně jedno, že vypadám na svatebních fotkách jak neosolárkovaný medenec (pro několik holek, co tam byly neodpustitelný hřích :s: )

Ahojky Ivco, máš moc krásný fotky :) Na svatbě ti to moc slušelo, ale doufám, že se neurazíš, připadá mi že to nejsi v těch šatech ty. Na těch civilních fotkách se mi líbíš asi víc, jsi taková sympaťačka i manža. No a Natálka je krásňoučká po mamince a já jsem úchyl na ty černobílý fotky, takže tahle je úplně boží http://picasaweb.google.cz/ivca.konik/NatalkaDuben2009#5332213181104530….
Tak se mějte krásně :a:

In reply to by rumiska

Romi, díky, já jsem se v těch šatech taky moc necítila, jsem džínovej typ a tyhle parádičky mě moc neberou, takže asi proto :///: No ale převálcovali mě argumentama a já si je musela vzít....
Jinak jsem shlídla ty tvoje cácorky nádherný a teda nevím nevím, jestli už by sis neměla pořizovat něco na odhánění nápadníků, jsou moooc krásný :girl: :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka