bezproblémový těhu?? bejvávalo :-D

06.05.2009

tak jsem si říkala ještě minulý týden že mám naprosto bezproblémový těhu a že bych ho přála každé budoucí mamince... no tak jsem zjistila že tak růžové to není :°: nikdy mi nebylo zle ani jsem nezvracela,jíst můžu všechno,kromě pizzy mi nic nevadí,nepřibrala jsem zatim (19tt) ani kilo naopka shodila a vsechno bylo ok.Ale najednou se objevily křečáky a to docela silné a rychle se zhoršujou,záda už mám jak krunýř od bolesti,těhu mi dokonce spustilo hemeroidy,díky nízkému tlaku občas omldlévám,o hormonech zblázněných a náladách asi nemusím moc říkat že...strie už bych snad ani nespočítala (a to mažu poctivě už od začátku) prsa mám tak těžké a bolavé že se mi přítel směje že bych mu s nima mohla vymlátit zuby :s: furt mám pocit že se mi chce čůrat,kolikrát už letím jak splašená a sednu si a tak 2-3 kapky a hotovo asi malej skáče na močáku a bříško mám chlupaté víc než přítel :00: No ale hlavní je že je mi pořád ještě veselo ne? :s: tak snad to po porodu všechno přejde,nebojím se že by se ještě nepřidalo něco jako otoky a spol , hold zas tak pohodový to není ale věřím že to za to rozhodně stojí! :/;x:

tohle je přesný a výstižný! naprosto s váma souhlasím!
Záda mě bolej, omdlévání už ani neřeším, hold to nějak rozchodím, lítání na wc-příšernost. hlavně pokud někam jedu. to jdu než se obléknu, když se obléknu, jakmile zamknu, musím zas, a než vyjedu z garáže mažu do schodů zas! psycho! no a za noc? uf to je nehorší! a jinak si říkám "chita" (čita) z tarzana, páč jsem taky takhle chlupatá:)

NO hlavně aby se mi tam miminka vešla, aby byla spokojená a mamina už to nějak dá, ale nejvíc snad si přeji to zdravíčko pro ty drobečky!

Musíme to zmáknout, určitě to zato stojí!
Nebuj nejsi v tom sama!
pa Jitule

tak hlavne relaxovat, plavani strasne pomaha / ja chodila sice parkrat, ale jenom tak se nechat nadnaset, plavani se konalo na rehabilitacnim odd. v nemocnici, tak jsem se nebala infekce z vody, je to vazne velmi prijemny a nemusis se bat nejak prehnane aktivity /, dale hodne nohy nahoru, mazat gely proti otokum, mas pak prijemny pocit vetru, jak to kraaasne chladi. Na brisko je dobre koupit tehotensky pas, pokud ti takto rychle praska / muze to byt halt genetika /, pas jsem videla v HM v odd. pro tehule, ale sezenes kdekoli jinde. Hemeroida mam taky, jednoho, ale bolestivyho :-( nic prijemnyho, ale proste je to tlak, mimco uz mam velke, tak je to ted trosek horsi, ale zvladneme to:-) a chlupaty brisko mam taky a udelala se mi na nem i ta hneda pigmentova cara / a taktez na obliceji, takze makeup to jisti /.
Preju ti, at to vsechno zvladas s humorem, jednou na to i tak budem vzpominat :dance:
tak se mej papa :a:

Ahoj,taky bych chtěla být ta spokojená těhulka,taky mi pořád něco je.Doma se mi už smějou,ale jsou i dobré dny,kdy se směju já.Potíže mám podobné jako Ty,ale konec těhot.bývá horší.Hlavu vzhůru mimi za to stojí!!!

In reply to by Helinka

taky není každý den veselý a občas si říkám že jsem jak hypochondr ale pak se usměju,pohladím bříško a řeknu si že až bude venku tak mi to vynahradí , takže hodně štěstíčka ať trpíme už co nejmíň :one: pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka