bříško?

06.05.2009

ahoj holky,
tak od 16tt-17tt mám bříško pořád stejné spíš mě příjde že se rust uplně zastavil,jsem ted 19+3 a nic,neroste,má to někdo taky tak?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky:) Nic si z toho nedělej. Mám stejný problém. V 18+5 jsem přibrala necelé kilčo (tak 170/51,5kg) a zatím vypadám jak kdybych se jen pořádně nacpala. Pouze ti, kteří ví, že jsem těhu, tak říkají, že se bříško začíná trochu rýsovat, ale kdo to neví tak zatím nemá ani podezření :s:

jsem tez v 19+3 a zacalo me rust ted poslednich par dnu takze si myslim ze je to normalni...ono to prijde a bude to pak rychli :!k:

Ahojky,
já jsem taky v 19tt a bříško nemám skoro žádný. :§) Doteď jsem nepřibrala ani kg, nosím pořád stejné oblečení se sníženým pasem a moje bříško vypadá jako bych se trošku víc najedla..ale hlavu si s tím přece nebudeme lámat-však jednou přibrat musíme a myslím, že se toho pupku ještě nanosíme až až.. :s: Tak přeji hodně štěstí a trpělivosti..

Ahoj,
taky mám pocit, že bříško je poslední týden pořád stejně velký, přitom mám kolikrát pocit, že se břicho roztahuje a že musí prasknout. Tak jsem z toho zmatená :n: Jsem dneska v 19+0 a pohyby zatím necím vůbec :r:

In reply to by ver_unka

tak to jsme na tom podobně,..asi je to normální jen mi by jsme chtěli všechno hned.-)už se taky těším na pořádnej pupek a pár kopancu.-))

mě teda od 16tt začalo dost růst, ale ty už jsi ho v to 16tt měla pěně veliké tak nevím. V chytrých knížkách jsem četla že se ten růst v 17tt spomaluje ale asi je to u každé ženské jiné, některé vyskočí bříško hned na začátku ( jako tobě ) a některé až později.

ahojík,právě,že bříško by mělo růst po celou dobu těhotenství,ne??vždyt roste proto,protože roste miminko a nabírá na vaze.určitě se ti nemoh růst zastavit,třeba to jen moc sleduješ.a dr jsi to říkala??

In reply to by kačuli

k dr,jdu až příští týden skoro po měsící,. já to asi moc hlídám ale i přítel mi říkal že mám to bříško pořád stejný,..tak nevím ani pohyby skoro žádné necítím a to jsem byla před více jak týdnem na 3 D ultr,a mimi se krásně hejbalo,..tak nevím jestli třeba pomaleji roste,...

In reply to by Jesyna

ahojky u me to je to same, taky mi to bylo uz divny ze mam da se rict pulku tehotenstvi za sebou a bricho nikde..ale uz se to lepsi a zacina se pomaloucku klubat, tak me to zklidnilo..jen budu doufat, ze to nenabyde najednou a ja budu popraskanej pucmelounek :dance:

In reply to by Jesyna

ahojky :) , určitě je to normální, každé roste jinak. Já zas mám pocit, že je nějaký velký od minulýho týdne. Dneska jsem si zkoušela šatičky, je to děs. Všude hubená a velký břicho. Opravdu sexy postavička :///: . jestli takhle poroste dál tak budu jak :pig: . Příští týden bude zase o kousek větší, neboj. :) . Pa Lenka :k:

In reply to by Jesyna

:) dočkáš se, jen se neboj. Za chvilku ho budeš mít tak velký, že se nebudeš moct ani ohnout. :) Jestli se Ti to nezdá, tak se zeptej doktora pro Tvůj klid, ale myslím si, že je to úplně normální. :) Každý těhotenství je jiný. Já jsem se ptala doktora, že se mi zdá zase, že je moc velký, říkal, že je tak jak má být, že každá ženská to má jiný a řekl mi, že budu rodit po druhý, tak jsem, už i vytahaná :///: . Buď v klidu, je to v pořádku. :one: Pa Lenka :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka