Cervici 2009, dnesni poradna

06.05.2009

Ahojte :ooo:
tak jsem se vratila z dnesni poradny a jsem trosicku zmatena.
Prcek je sikula, ma uz skoro 1,5 kg a pri vysetreni kopal statecne pani doktorku primo do UTZ. :-) Hlavickou -previt jeden- prilis naleha na cipek, coz pry neni moc dobre, ale cipek zatim drzi, je mekky a ma 3 cm, takze asi taky ok. :-)
Bricho mi tvrdlo i pri UTZ a kdyz jsem pani doktorce rekla, ze mi nekdy neprijemne a bolestive tvrdni i 20x do hodiny a je jedno jsetli zrovna jdu ci lezim, tak se pani doktorka zamracila a rekla, ze se ji to nelibi a ze mi musi napsat neco silnejsiho nez magnezko. Za tyden jdu na kontrolu a jestli to nebude lepsti, tak me pry posle do nemocnice. :-(
Pak se Dr. jeste jednou mrkla na cipek a udelala ster, tentokrat to bylo bolestive a ted docela krvacim. :-( Myslite, ze je to po tom steru???? Nemohlo dojit k nejakemu poraneni cipku???? Nemala bych zavolat sve Dr. jestli je to krvaceni v poradku? Nikdy jsem po sterech nekrvacela a ani me nikdy vysetreni na "koze" nebolelo. Co myslite????

dekuji vsem za odpovedi.
Nedalo mi to a volala jsem Dr. Pry male krvaceni po steru z cipku nastat muze a nemam se bat. Kdyby se to nejak vice rozkrvacelo, tak mam prijed. Jen nechapu, proc me na to neupozornila hned. Takhle jsem se cely den zbytecne stresovala, jestli je vsechno jak ma byt.
Holky, jeste jedna vec. Dneska mi dr. rekla, ze me ve 36tt posle do porodnice, at se s anesteziologem a porodnikem domluvim, jak chci rodit, jestli cisarem nebo normalne. :00: To je nejaka novota? Mela jsem za to, ze zpusob porodu si sama zvolit nemuzu.

In reply to by miha

taky jsem na ortopeda koukala jako puk, kdyz se me zeptal: a vy by jste chtela rodit spis normalne, nebo cisarem. Taky jsem mu rekla: To snad rozhodujete vy, ne? Odkdy se muzu ja jako pacientka rozhodnout. A on: No, vy si muzete vybrat. A pak mi popsal rizika takoveho i takoveho porodu v me situaci a napsal mi zpravu pro mou doktorku. A ta mi rekla, ze se taky domluvime na cisari v porodnici :one: :||):

In reply to by miha

To vidím teda také poprvé...podle mě to je nesmysl,porodník vždy na začátku volí raději normální porod(pokud to není konec pánevní)vždyť císař je jako normální operace se všemi operačními i pooperačními riziky a tu volí,jako poslední možnost při problému...To je divné.... :n:

Ahojky tak hlavně poctivě ber to co ti dr.. napsala a hodně odpočívej ,aby se to zlepšilo .To bříško si hlídej dál aby,moc netvrdlo.S tím čípkem se to může stávat ,ale raděj si zavolat než tápat.Držím palečky, at ti to dobře dopadne :k:

Čípek je v těhu dost překrvený,mě také dělala stěr a dva dny jsem špinila i mě upozornila,že se nemám lekat,že to je normální...a že to bolí...no myslím,že je to také normální,je to holt jiný stav...Jen kdyby to začalo více krvácet,bych volala a jela...Ale určitě to chce klid a odpočívat...

áhojky,tak jsem ted taky dosla z poradny. jsem rada, ze jste v poradku. u nas je to tuk tuk taky ok. jijnak ster mi nedelala a trochu spinim taky,volala jsem si k mudr a nemam se lekat, mam prekrveny cipek a pokud to netece, mam se hlidat, lezet a hlavne ic nezvedat. papa, o bude ok :)

Já po tom stěru spíš špinila asi 2 dny a pak to ustalo, ale nekrvácela. A jestli to bude pořád stejný nebo dokonce silnější, tak jí určitě zavolej. Tak hezky odpočívej a nic moc nedělej. :a:

Ahojky, no vidis, jaci jste sikulove :)
K tomu tvrdnuti, ja uz jsem rikala 2 doktorum, ze mi brisko tvrdne i vic nez 20x za den, a hodne casto i kdyz jenom lezim, nebo sedim, proste bez namahy. Rekli mi, ze je to po 30tt normalni, a ze nic jineho nez mi dat magnezko delat nemuzou.
A jinak k tomu steru, tak nevim, me doktora prohlizela za tehu vnirne jen 2x - na zacatku pro potvzeni tehu a pred 5nebo 6 tydny na poradne. Jinak me neprohlizi - posledne jsem ji o to dokonce sama pozadala,jestli mi nemuze cipek kvuli tomu tvrdnuti zkontrolovat, a rekla ze ne, ze az ke konci tehu. Ale vysetreni me nebolelo, ale je fakt, ze mi nedelala zadny ster, treba se po tom steru krvaci, casto ctu, je je cipek prekrveny, tak mozna proto :? ;)

Já bych jí určitě zavolala,nic za to nedáš a jde o tvé zdraví a zdraví miminka.Určitě volrj.Držím pěsti.Pa Marketa

ahoj, tak hlavně že je mimi v pořádku. jinak to že bylo vyšetření bolestivé je bohužel normální. Ono bude bolestivé i vyšetřování při porodu-přecejen je čípek hodně citlivej. to krvácení bude taky součástí vyšetření. Tak hezky odpočívej

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka