Screening v 1. trimestru

06.05.2009

Ahoj holky, mám dotaz.. Ve 12 týdnu bych měla jít na screening k doktoru Polákovi. Chci se zeptat, byla jste u něho některá? Jak to probíhá? Dělá vnitřní UZ nebo na bříško? Můžu vzít přítele s sebou? Díky za odpovědi..

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já byla v Praze na Bulovce. Byla tam moc milá paní doktorka. Ultrazvuk mi dělala přes bříško, ale protože mimísek nějak nechtěl moc spolupracovat, tak mi pak dělala i vnitřní - ten moc příjemný není, ale je to v pohodě. A je fakt, že při tom vnitřním byl mimísek vidět mnohem lépe.
Neboj se, všechno dopadne dobře. :one: :a:

já byla na screening ve 12 tt ve FN Olomouc,UTZ mi dělali přes bříško,trvalo to asi 15-20 minut,jen ten dr.docela dost tlačil,až mě pak bolelo celé břicho :00: Jinak mi i předběžně řekli pohlaví mimíska,ukázali všechny končetiny a udělali fotečku :one: . Sestřička mi vzala úplně parádně bezbolestně krev a výsledky pak poslali k mému dr.gyn.(výsledky dopadly na jedničku :c: ). Za 3 týdny tam jedu znovu na velký UTZ ve 20tt a už se nemůžu dočkat,až malou zase uvidím :girl:
Jinak já měla u vyšetření manžela a moji sestru a úplně bez problému (i kdybych si tam vzala dalších 5 lidí,tak by asi nic neřekli...) :///:
Přeji krásně a pohodové těhulkování :\x:

Ahoj Jani, já byla na screening v Ostravě u doktora Michalce, mimochodem velmi fajn doktor, všechno vysvětlil a ukázal. Probíhalo to asi tak, že jako první jsem šla na ultrazvuk, který dělal přes bříško, a všechnoo bylo krásně vidět :||): . No prostě paráda. :dance: Pak mi ještě sestra vzala krev. Já byla sama ale někdo tady psal, že byl i s manželem nebo přítelem tak myslím, že by to neměl být problém. Přeji krásný den, dobré výsledky ze screeningu a pohodové těhulkování pa :a:

In reply to by Jana Fojtíková

Jsem z ostravy, miminko čekám 2.10. a jsem v 19. týdnu. Já se chystám vytírat, ale nějak se nemůžu odloučit od počítače. A pak si musíme s miminkem udělat nějaké papání do bříška. Beze stopy je můj oblíbený seriál z těch kriminálek mi připadne ještě celkem normální. Tak at se ti práce daří :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky