Kontrola

05.05.2009

ahoj holky tak pisu jak dopadla dnesni kontrola, nedriv meli u doktora zkluz tak jsem cekala hodinu nez me vzal. No pak mi hned sestricka rikala ze musim ve ctvrtek prijit na odbery na tripple test, tak jsem rada. Pak jsem sla k doktorovi a byla to rychlovka no, ale delal mi takovy rychly ultrazvuk a mimi hodne vyrostlo, ale nemeril ho. Jenom kontrolovat srdecni akci :) A nejak se mi zdalo ze tam ma miminko malo mista a ja nevim takove bylo nespokojene :( asi se mi to jenom zdalo, ale vite jak :) no a hlavne jak jsem se ho zeptala co to bude, tak rekl aniz by se snazil kouknout, ze mi to reknou ve 20tt. Tak nevim mam takove rozporuplne dojmy. Na jednu stranu obrovske stesti, na druhou stranu trosku zklamani z toho laxniho pristupu byla jsem tam tak 5min. maximalne i s prevlikanim. Asi jsem moc narocna :) Tak se mejte pekne :one:

Ahojky Heluško!To jsem na tom stejně,teda já jsem byla minulý týden ve středu a taky jsem tam čekala přes hodinu,pak mě dr,řekla ať jdu na utz a tam na toho minmíska tak koukala a tak jsem se bála aby něco nebyla,ale opak se trochu pousmála,tak to bylo asi v poho,taky se mi zdálo,že tam má málo místa k hopsání a hýbalo tam jen ručičkama a nožičkama,asi bylo unavené.Ale když jsem se radši dr.zeptala,jestli mu srdíčko bije tak jak má ,atk mi řekla,že je v naprostém pořádku,tak jsem si oddychla.Já jsem se ptala ,taky kdy se dozvím co to bude a mě taky říkala,že v 20tt.No,hlavně že je vše vpořádku a krásně rostete.! :\x: Hezké těhulkování a hezký den! :w: :a:

In reply to by Janullinka

JJ ja jsem se zase ptala jestli miminko spinka kdyz se tam malo hybe? a on no jestli se malo hybe tak asi jo. No to me docela nastvalo ja na tom ultrazvuku prece nepoznam jak nmoc se hybe. On jich vidi 15 za den. A pak jsem videla kostatou rucku tak nejak dovne za hlavou a proste jako by se miminko zlobilo. Nevim :no: snad se mu v brisku libi. Hlavni je ze je vsechno vporadku, ale uz se tesim na vetsi ultrazvuk :) papa a taky se mej pekne a citis uz pohyby?

Ahoj Heluško, já jsem dnes byla taky na kontrole a odcházela jsem taky plná rozporuplných pocitů. DR sice dělal ultrazvuk docela dlouho, ale to jen asi protože jsem se ho ptala jestli by se nepodíval co to bude. Miminko nám pořádně vyrostlo a hezky si tam plavalo. Krásně jsem ho viděla. Ale bohužel nebylo vidět mezi nožičky, mělo kolínka hodně u sebe. Taky se tam motal pupečník. Nakonec jsme ho trošku pohli. Trošku jsem mu říkala, jestli to nebude náhodou holčička, a DR mi řekl, že si spíše myslí, že to bude kluk, že tam něco mezi nožkama vyčuhuje. Taky jsem to viděla, tak jsem trošku zklamaná. Na další kontrolu jdu 9.6. tak snad tam ten vyčuhující kousek už nebude.
Měj se krásně a ať testy dopadnou jen a jen dobře.

In reply to by Dídinka

No ja jsem taky chtela aby se kouknul co to bude, ale on na nozicky ani nenajel :( a ze mi to reknou ve 20tt. JAko by ho tozabilo, ze by se kouknul. Ja bych byla rada at uz by to byla holka nebo kluk hlavne ze bych to vedela. Vadi mi ta nejistota :) No ty uz mam jednoho klucika doma, tak to bych byla taky trosku zklamana. Ale jestzli to nebylo videt tak to mozna jeste ta holcicka bude :) tak se mej pekne papa :a:

ahoj, ty jsi z ČT? Já taky... a nechodíš náhodou k Lipkovi, já tam byla taky dneska a měli fakt skluz cca hodinu, nic si z toho nedělej, taky jsem tam nebyla dýl než pět minut, nestíhaj, plná čekárná lidí a jen jedna sestra....

In reply to by hushidlo

JJ a chodim k Lipkovi a v kolik jsi tam byla?? a v kterem jsi tydnu?? Uz jsem se tu ptala jestli je nekdo z Tesina a nikdo se neozval, tak jsem myslela ze tu jsem sama :) tak to jsem rada ze je tu jeste nekdo :one: tak se mej pekne papa :a: jo a chodis nekde treba na kurz pro tehulky? v materskem cetru nejaky je :)

In reply to by Heluska11

ahoj, taky jsem ráda, že je tady Těšíňačka :-)
Byla jsem objednaná na jednu a brala mě po druhé hodině, a ty? dneska končím 35týden, na kurzy nechodím, chtěla jsem, ale nějak jsem to už nestihla a v podstatě většinu informací jsem si našla na netu nebo od kamarádek....

In reply to by Heluska11

Rodit budu v Třinci, zvažovala jsem Karvinou i kvůli mého dr., ale když jsem tam byla na velkém UZV tak mě odradila úroveň (společné záchody pro všechny pacientky na chodbě, pokoje po čtyřech atd.).
jj, čekám první mimi a už se mooc těším, to těhotenství nakonec rychle uteklo, i když se mi to zdálo jako věčnost, teď si užívám poslední týdny klidu, protože pak to bude tóčo :-))

to já když byla na ultrazvuku v 16 tým týdnu tak jsem byla taky smutná. Mě doktor ultrazuk ani nedělal. Naposledy jsem mého miminka viděla ve 13 tým týdnu. Heli neboj alespoň se můžeme těšit na ultrazvuky, které nás čekají. :\x: A náročná nejsi, já bych byla taky nejraději chodila na ten ultrazvuk každý týden, abych měla jistotu, že je všechno v pořádku. :cc): Mějte se i s miminkem krásně pa

In reply to by Heluska11

Jo to určitě bude lepší. Holky tady píšou, že jim doktor vše pěkně vysvětlil a ukázal. Myslím, že u velkého ultrazvuku trvá to vyšetření déle. Já se taky těším, ale zároveň se bojím, aby bylo vše tak jak má být. :||):

Ahoj Heluško ... musím ti říct, že jsem v 16 tt odcházela od dr. se stejnými pocity jako ty. Utz rychlovka - žádné měření nic. Hlavní ale je, že jsi mimouško viděla, že je v pořádku :h: ;) ...ve 20 týdnu si ten utz užiješ ... já v to aspoň doufám :c: ... tak se opatruj :a: a přeji krásný večer pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka