kopání miminka :-)

06.05.2009

Ahoj těhulky, jak jste na tom s kopáním miminka? Já cítím pohyby, většinou večer nebo dopoledne, když jsem v klidu, ale přijde mi, že je to slabé. Když dám manželovi ruku na bříško, aby to cítil, říká, že nic necítí. Jak jste na tom vy? Cítíte pohyby silně, nebo také slaběji. Jak často? A už slyšel miminko i tatínek?
Jsem zvědavá na ostatní, děkuji vám za postřehy :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ty pohyby a byli jenom sme tam...ale tak od24tt to byly pořádný kopance a teď jsem31 a ty přemety co tam prdela dělá¨to je mazec to lezou nohy ruky a všechno z břicha:-Dpředevčírem se přetočila hlůavičkou dolu to bylo děsivý prozvracella jsme celou noc a to jsem v těhotenství nezvracela....možná se otočila strachy jela jsem s ní do brna tak mě bolí záda z auta a břicho mě bolelo jak hrom...už raději nikam nejedu:-D a to jsem druhý dne jela na genetiku do brna zase a mám docela dost daleko jsme ze znojma...no teď už budu sedět na zadku doma...páá a užívej těhulkování

já je cítím už od 18.týdne a ze začátku to bylo taky takové slabší a většinou, když jsem byla v klidu. Dnes jsem 20+4 a mimčo kope o sto šest. Tatínek už miminko taky cítil, ale prcek je vyčůranej a většinou, když se táta přiblíží, tak je najednou úplně v klidu :s: . Ale neboj, za týden ho už budeš cítit o hodně víc.

já jsem teď 17+2, a pohyby - spíš takové vlnění, občas šimrání cítím asi týden, ale tatísek ještě necítí vůbec nic, tak mimi poslouchá přes stethoscope, nebo roličku od toal. papíru a to si bezadně užívá!
Tak věřím,že už brzy taky ucítíš miminko!
měj se

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky